Locaties

De universitaire bacheloropleiding wordt aangeboden op de SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort. Enkele practica en trainingen (zoals het snijzaalpracticum) vinden in Maastricht plaats. De practica worden geclusterd, zodat frequent reizen naar Maastricht niet nodig is. Overnachtingen voor de specifieke trainingen en practica in Maastricht zijn inbegrepen in het collegegeld van de opleiding. Na de bachelor vindt het afsluitende masterjaar plaats aan Maastricht University in Maastricht.

AMERSFOORT

Amersfoort is een bruisende stad, centraal gelegen in Nederland. Je studeert aan de SOMT University of Physiotherapy, een state-of-the-art opleidingscomplex waar alles draait om fysiotherapie. Naast SOMT University of Physiotherapy zijn er ook andere opleidingen in het hoger onderwijs in Amersfoort, die zorgen voor een studentvriendelijk klimaat en leefomgeving.

MAASTRICHT

Maastricht is de oudste stad van Nederland en biedt een prachtige omgeving om te studeren. De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar 16.000 studenten en ruim 4000 medewerkers nog steeds groeiende. De master wordt gegeven op de FHML campus, Randwyck.