Nieuws

Amersfoortse Introductiedag 2017
02 augustus 2017
Can you survive Amersfoort?
Kom je in Amersfoort studeren en wil jij je studententijd knallend beginnen? Doe dan mee met de Amersfoortse Introductie Dag!
LEES VERDER
Nationale Studenten Enquête - de resultaten
31 mei 2017
In deze enquête scoort SOMT uitzonderlijk hoog en bijna op alle thema’s beter dan het landelijk gemiddelde. Een bijzondere prestatie van docenten en alle medewerkers waar we heel blij mee zijn!
LEES VERDER
SOMT University of Physiotherapy
31 maart 2017

Door onze nieuwe WO-geaccrediteerde opleiding en de grote evolutie van verwetenschappelijking van onze andere Masteropleidingen, mogen we ons per 1 april terecht University of Physiotherapy noemen, een naam die passend is bij de huidige status van SOMT.

LEES VERDER
Once upon a time - AID'16
15 augustus 2016
Once upon a time...
Tijdens de Amersfoortse Introductiedagen schrijf je het begin van je studententijd in Amersfoort. Op een betere manier kun je dit verhaal niet beginnen. Het wordt een sprookjesachtige week met leuke activiteiten en feesten.
LEES VERDER
Geslaagd bezoek minister Bussemaker aan SOMT University Campus
14 januari 2016
Op 11 januari 2016 heeft minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een bezoek gebracht aan de eerste universitaire opleiding Fysiotherapie in Nederland. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde en interessante middag voor beide partijen.
LEES VERDER
Minister Bussemaker bezoekt eerste universitaire opleiding Fysiotherapie in Nederland
08 januari 2016
Maandag 11 januari 2016 zal minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een bezoek brengen aan de eerste universitaire opleiding Fysiotherapie in Nederland aan de SOMT University Campus in Amersfoort. Een gezamenlijk initiatief tussen opleidingsinstituut SOMT en Maastricht University. Deze opleiding is in september 2015 van start gegaan.
LEES VERDER
Succesvolle open dag - 7 november 2015
12 november 2015

Zaterdag 7 november jl. opende SOMT University Campus vanaf 12.30 uur haar deuren voor scholieren (en hun ouders) die geïnteresseerd zijn in onze universitaire opleiding Fysiotherapie. We kunnen terugkijken op een succesvolle en drukbezochte open dag!

LEES VERDER
Onderwijsbeurs
16 oktober 2015
Wij zijn 4 en 5 november a.s. aanwezig op Onderwijsbeurs Noordoost in Zwolle. Wij geven je graag meer informatie over onze opleiding, dus tot ziens bij onze stand!
LEES VERDER
NieuwZicht - Omroep EVA
12 oktober 2015
Directeur Willy Smeets is uitgenodigd om gast te zijn in een aflevering over onderwijs in de regionale talkshow NieuwZicht.
LEES VERDER
AID portret Nynke Westra
01 september 2015
In verband met de start van het nieuwe studiejaar werden van 25 tot en met 28 augustus de Amersfoortse Introductie Dagen (AID) georganiseerd. Een uitstekende kans om studenten kennis te laten maken met elkaar en met de stad Amersfoort. Het AD maakte die week iedere dag een portret van een AID'er, zo ook van onze student Nynke Westra.
LEES VERDER
Accreditatie voor eerste universitaire opleiding Fysiotherapie in Nederland
21 juli 2015

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) heeft de eerste universitaire opleiding Fysiotherapie geaccrediteerd. De opleiding is een gezamenlijk initiatief van opleidingsinstituut SOMT en Maastricht University en gaat in september 2015 van start aan de SOMT University Campus in Amersfoort. 

LEES VERDER
Matchingdag
23 juni 2015
Op 19 juni 2015 was het tijd voor de tweede matchingdag. Aankomende studenten ervaarden alvast even hoe het is om student te zijn aan de SOMT University Campus. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel in de stad.
LEES VERDER
Duurzaam onderwijs
11 mei 2015
Op zondag 17 mei om 10.00 uur wordt er weer aandacht aan de SOMT University Campus besteed in Ondernemend Nederland op RTL7. Dit keer staat het programma in het teken van de Topsector Milieu en Duurzaamheid.
LEES VERDER
SOMT University Campus in aflevering Ondernemend Nederland
20 maart 2015
Kijk zondag 22 maart en/of 28 maart 2015 naar Ondernemend Nederland en leer alles over de universitaire opleiding Fysiotherapie!
LEES VERDER
SOMT University Campus
29 januari 2015
De open dag van de SOMT University Campus en de universitaire opleiding Fysiotherapie was een groot succes!
LEES VERDER
SOMT University Campus bij RTL
05 januari 2015

Op 28 december 2014 vertelden Algemeen Directeur Willy Smeets en Hoogleraar Fysiotherapie Rob de Bie over de nieuwe universitaire opleiding Fysiotherapie in het programma LifestyleXperience van RTL.

LEES VERDER
Bouw van het skillslab in volle gang!
11 december 2014

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe skillslab voor de universiteit. De muren zijn neergezet, de elektriciteit wordt aangelegd en de volgende stap is de vloer en het plafond.

LEES VERDER
Open dag SOMT University Campus
19 november 2014
Kom op 24 januari 2015 naar de Open Dag van de universiteit in Amersfoort en kom alles te weten over de universitaire opleiding Fysiotherapie!
LEES VERDER
Open dag Maastricht University
13 oktober 2014

Op 8 november 2014 vindt de Open Dag van Maastricht University plaats.

LEES VERDER