Home Expertisecentrum Werken als fysiotherapeut

Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.
ZZP'er? Dan kunt u ook kijken op het platform van FysioJob

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wil hebben? Vul de template in en stuur deze naar jobboard@somtuniversity.nl.

Manueel Therapeut Haarlem
07 september 2020
Ben jij die betrokken en innovatieve Manueel Therapeut of in opleiding als MT (laatste jaar) met passie voor het vak? Wij zoeken ter versterking van ons team een Manueel Therapeut (m/v) voor 36 uur per week.
Lees verder
Manueel Therapeut Lelystad
07 september 2020
Ben jij ondernemend en heb jij passie voor jouw vak als manueel therapeut? Wij bieden jou een functie als manueel therapeut voor 4 dagen per week. Wij zoeken een nieuwe collega voor eerste lijn fysiotherapie in een gezondheidscentrum en sportschool gevestigd in Lelystad. 
Lees verder
Manueel Therapeut Laren
07 september 2020
Manueel Therapeut of fysiotherapeut met 4xT opleiding. Fysio Masters – Laren is vanwege onze groei per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven manueel therapeut of fysiotherapeut met 4xT specialisatie. Heb jij de passie en ambitie om te werken bij de Fysio expert van ‘t Gooi? Dan bieden we jou nu die kans!
Lees verder
Algemeen fysiotherapeut Haarlemmermeer
31 augustus 2020
Algemeen Fysiotherapeut (aantal uren in overleg)
Lees verder
Oncologiefysiotherapeut Haarlemmermeer
31 augustus 2020
Master Oncologiefysiotherapeut (aantal uren in overleg)
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut Haarlemmermeer
31 augustus 2020
Master Bekkenfysiotherapeut (aantal uren in overleg)
Lees verder
Algemeen fysiotherapeut / Geriatriefysiotherapeut Venlo
25 augustus 2020
Algemeen fysiotherapeut /Geriatriefysiotherpeut 24 uur of meer in Venlo.
Lees verder
Fysiotherapeut Wormerveer
25 augustus 2020
VACATURE Fysiotherapeut (met of zonder specialisatie)
Lees verder
Sportfysiotherapeut Nieuwkoop
25 augustus 2020
In verband met de groei van ons Centrum en de daardoor toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een: Sportfysiotherapeut (evt. in opleiding) / Fysiotherapeut (met interesse in sport) voor minimaal 24 uur per week
Lees verder
PsychoSomatische Fysiotherapeut Nieuwkoop
25 augustus 2020
verband met vertrek van een collega zoeken wij een enthousiaste PsychoSomatische Fysiotherapeut MSc (of in opleiding hiervoor) voor twee dagen per week
Lees verder
Geriatrie fysiotherapeut (o.i.) Cuijk
17 augustus 2020
Ons team, van fysiotherapie de Valuwe , is per direct op zoek naar een waarnemer met de specialisatie voor geriatrie-fysiotherapie of hiervoor in opleiding. Je zult direct samenwerken met een geriatriefysiotherapeut uit ons team.
Lees verder
Manueel Therapeut omgeving Haarlem
17 augustus 2020
Iemand die wil werken in een no-nonsense praktijk waar collegialiteit en je patiënt voorop staan.
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut Rijssen
17 augustus 2020
Fysiozorg Rijssen is een moderne praktijk voor fysiotherapie. Binnen de praktijk bieden wij meerdere specialismen aan, zoals manuele therapie en oedeemtherapie. Daarnaast beschikken wij over een ruime oefenzaal. Wij zijn een laagdrempelige praktijk en hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan! Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.fysiozorg.nl.
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut Zwijdrecht
17 augustus 2020
In verband met het vertrek van onze huidige bekkenfysiotherapeut zijn wij per 1 september a.s. op zoek naar een enthousiaste geregistreerde Master Bekkenfysiotherapeut of een Bekkenfysiotherapeut die bezig is met het afronden van de studie. Wij verwachten van onze nieuwe collega dat deze in staat is nauw contact te onderhouden met verwijzers en goed kan samenwerken met andere collega’s en medisch specialisten.
Lees verder
Geriatrie fysiotherapeut (o.i.) Borne
17 augustus 2020
Uren in overleg (24-40 uur)
Lees verder
Oncologisch Fysiotherapeut Soest
17 augustus 2020
Ben je werkzaam als fysiotherapeut, gestart met de masteropleiding tot Oncologisch Fysiotherapeut of al afgestudeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut Soest
17 augustus 2020
Ben je werkzaam als fysiotherapeut, gestart met de masteropleiding tot Bekkenfysiotherapie of ben je al afgestudeerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
Manueel Therapeut Haarlem
17 augustus 2020
Voor een Fysiopraktijk in Haarlem centrum, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, proactieve, betrokken manueel therapeut die parttime ons team komt versterken.
Lees verder
Praktijkovername Manuele Therapie
17 augustus 2020
Ter overname aangeboden een mooie, centraal gelegen praktijk in een dorp in de regio 0184. De praktijk biedt voldoende mogelijkheden voor een enthousiaste fysio- /manueel therapeut om verder te groeien.
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut Eindhoven
17 augustus 2020
Voor onze praktijk met diverse specialisaties in  Eindhoven  zijn wij op zoek naar een  Bekkenfysiotherapeut.
Lees verder
bekken/orofaciaal/ algemeen fysiotherapeut.
17 augustus 2020
Voor onze groeiende fysiotherapie praktijk in Zwolle, zijn wij op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde en betrouwbare collega. Het liefst met specialisatie(s) bekken en/of orofaciale therapie.
Lees verder