Home Expertisecentrum Werken als fysiotherapeut

Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.
ZZP'er? Dan kunt u ook kijken op het platform van FysioJob

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wil hebben? Vul de template in en stuur deze naar jobboard@somtuniversity.nl.

Vacature algemeen fysiotherapeut 18 - 32 uur per week te Harmelen
19 maart 2020
Voor onze moderne en dynamische fysio- en manuele therapiepraktijk in Harmelen zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut voor 18 - 32 uur per week. Je gaat zelfstandig aan het werk in de praktijk en behandelt mensen aan huis of in een instelling. De werkdagen en tijden vallen in overleg binnen onderstaande tijden: Maandag 12.00 – 21.00 uur Dinsdag 09.30 – 18.30 uur Woensdag 12.00 – 21.00 uur Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Lees verder
Geriatrie Fysiotherapeut (i.o) te Geldermalsen
19 maart 2020
Voor onze fysiotherapie(plus)praktijk in Geldermalsen zoeken wij een geriatrie fysiotherapeut (i.o.). -        Aanvang: zo spoedig mogelijk, maar in overleg te bepalen -        Omvang: circa 1 dag per week -        Dagen: in overleg, maar in ieder geval 1 avond tot circa 21.00 uur
Lees verder
Manueel therapeut ( en of 3e jaar i.o.) 25-40 uur vast dienstverband te Ulft
12 maart 2020
Studeer je binnenkort af als manueel therapeut of heb je al enige ervaring dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken.
Lees verder
Wetenschappelijk medewerker onderzoek @ UGENT
16 januari 2020
SPINE Research Unit Ghent aan de vakgroep Revalidatiewetenschappen (Universiteit Gent) is op zoek naar een collega om het team te versterken bij het uitvoeren van lopende onderzoeksprojecten.
Lees verder