Home Expertisecentrum Werken als fysiotherapeut

Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.
ZZP'er? Dan kunt u ook kijken op het platform van FysioJob

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wil hebben? Vul de template in en stuur deze naar jobboard@somtuniversity.nl.

Fysiotherapeut te Amersfoort
20 januari 2020
Een mooie kans voor een enthousiaste actieve fysiotherapeut (in opleiding voor een specialisatie). Binnen onze kleine, doch goedlopende, praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste aanvulling op ons team. Het betreft een parttime functie voor ongeveer 8 uur per week.Bij wederzijdse tevredenheid zal dit snel uitbreiden. Naast het behandelen van patiënten binnen de algemene fysiotherapie zouden wij het team graag willen uitbreiden met een specialisatie zoals geriatrisch-, bekken- of manueel therapeut (in opleiding).
Lees verder
Manueel therapeut te IJsselmuiden (28 uur)
20 januari 2020
Als Manueel therapeut lever je een belangrijke bijdrage aan de multidisciplinaire samenwerking vanuit jouw vakgebied in IJsselmuiden – Kampen- Genemuiden en omgeving. De functie vereist veel initiatief, maar biedt ook de ruimte om naar eigen inzicht invulling te geven aan de zorg- en dienstverlening.
Lees verder
Wetenschappelijk medewerker onderzoek @ UGENT
16 januari 2020
SPINE Research Unit Ghent aan de vakgroep Revalidatiewetenschappen (Universiteit Gent) is op zoek naar een collega om het team te versterken bij het uitvoeren van lopende onderzoeksprojecten.
Lees verder
Manueel therapeut te Heino
16 januari 2020
Fysiotherapiepraktijk Heino zoekt per direct/per 1 januari 2020 een enthousiaste collega manuele therapie (of opleiding bijna afgerond) voor ca. 2 dagen in de week. Naast manuele therapie zal ook algemene fysiotherapie van je verwacht worden.Het gaat om een vast dienstverband met mogelijkheid voor uitbreiding van uren.
Lees verder
Geriatrie fysiotherapeut (i.o) te Heesch
16 januari 2020
Hilde en Nancy, onze geriatriefysiotherapeuten, hebben nog allerlei plannen om de ouderenzorg in Heesch en omgeving verder te verbeteren. Wij zoeken dan ook een gezellige, enthousiaste, flexibele collega die ons komt versterken. Als geriatriefysiotherapeut(e) krijg je de ruimte je verder te ontwikkelen en te profileren.
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) te Amersfoort
16 januari 2020
Mooie kans voor een enthousiaste geregistreerde en gemotiveerde bekkenfysiotherapeut(e), of een bekkenfysiotherapeut in opleiding!
Lees verder
Manueel therapeut te Oosterhout
16 januari 2020
Wij zijn voor onze praktijk in Oosterhout op zoek naar een Manueel Therapeut. In eerste instantie gaan we uit van 2 dagen per week, maar we verwachten snel de mogelijkheid op meer uren te kunnen bieden.
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) te Waalwijk
09 januari 2020
Ben jij een enthousiaste en leergierige bekkenfysiotherapeute (i.o.) en lijkt het je leuk om de bekkenfysiotherapie in onze praktijk vorm te gaan geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
Gevraagd: bekkenfysiotherapeut (i.o.) te Urk
09 januari 2020
Gezocht: Bekkenfysiotherapeut (i.o) voor 2 tot eventueel 3 dagdelen.
Lees verder
Sportfysiotherapeut Amersfoort (waarneming)
06 januari 2020
Gezocht (Sport)fysiotherapeut(e) i.o. voor 20 uur voor een periode van 1 april t/m 1 oktober ( 6 maanden)
Lees verder
Manueel Therapeut Amsterdam
06 januari 2020
Het team van FysioMCN is op zoek naar een nieuwe collega. Kom jij onze praktijk versterken? Door groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een leuke collega manueel therapeut (i.o.) in het leukste stadsdeel van Amsterdam.
Lees verder
Sportfysiotherapeuten voor in het buitenland
26 september 2019
India (uren nader te bepalen)
Lees verder