Home Expertisecentrum Werken als fysiotherapeut

Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Vacature Bekkenfysiotherapeut
04 mei 2018

Bekkenfysiotherapeut Groningen en Winschoten
Pelvicum bekkenfysiotherapeuten is een praktijk met gedreven bekkenfysiotherapeuten. Innovatie, multidisciplinaire samenwerking en professionaliteit staan voor ons centraal.  Door de groeiende vraag naar bekkenfysiotherapie zijn wij op zoek naar een collega.

Lees verder
Vacature Manueel Therapeut (in opleiding)
17 mei 2018

Binnen onze praktijk voor fysiotherapie gevestigd in een gezondheidscentrum zijn wij op zoek naar een manueel therapeut (in opleiding). 

Lees verder
Vacature Geriatrie Fysiotherapeut
18 mei 2018

Fysiotherapie Soestdijk is een dynamische fysiotherapiepraktijk met dependances in het Gezondheidscentrum Zorgplein en Zorgcentrum Mariënburg in Soest en Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst in Amersfoort.

Lees verder
Vacature Geriatrie Fysiotherapeut(e) (i.o.)
24 mei 2018

Fysio Barneveld is per direct op zoek naar een collega met specialisatie geriatrie fysiotherapie of nog in opleiding. 

Lees verder
Vacature Geriatrie Fysiotherapeut
29 mei 2018

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze fysiotherapeut? Heb jij specialisatie in de geriatrie en lijkt het je een uitdaging om te participeren in onze samenwerking met een grote zorgpartij in Den Helder en je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Den Helder? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Vacature Bekkenfysiotherapeut (waarmemer)
31 mei 2018

Wij zijn op zoek naar een bekkenfysiotherapeut i.v.m. zwangerschapsverlof voor bij ons in de praktijk wat gevestigd is in een gezondheidscentrum te Weert. 

Lees verder
Vacature Manueel Therapeut
05 juni 2018

Wegens uitbreiding zijn wij als Sportbank Blaricum per direct op zoek naar een enthousiaste collega manueel therapeut (evt io).

Lees verder