Home Expertisecentrum Werken als fysiotherapeut

Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.

Staan er geen geschikte vacatures voor u tussen? Kijk dan ook eens op Fydalo.nl, FysioVacature.nl of fygo.nl.

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wil hebben? Vul de template in en stuur deze naar jobboard@somtuniversity.nl.

Bekkenfysiotherapeut (i.o.)
26 oktober 2020
Per direct  gevraagd: bekkenfysiotherapeut (i.o) Fysio Active is een innovatieve en dynamische praktijk met twee vestigingen, één in Bergen op Zoom en één in Huijbergen. Wij zijn een dynamische pluspraktijk met een uitgebreid aanbod aan specialisaties. Binnen 2 jaar gaan wij ons vestigen in een nieuw gezondheidscentrum (in oprichting) waarin multidisciplinaire samenwerking centraal zal staan! In verband met de grote aanloop van patiënten voor bekkenfysiotherapie willen wij ons team versterken met een extra bekkenfysiotherapeut. De praktijk heeft een groot multidisciplinair netwerk waardoor veel patiënten via verwijzing van medisch specialisten bij ons binnenkomen.  Zowel parttime als fulltime dienstverband is mogelijk. Het aantal werkuren is te verdelen over de week (bij voorkeur ook 1 avond).
Lees verder
Kinderfysiotherapeut (i.o.)
26 oktober 2020
Per direct gevraagd:  kinderfysiotherapeut (i.o) Fysio Active is een innovatieve en dynamische praktijk met twee vestigingen, één in Bergen op Zoom en één in Huijbergen. Wij zijn een dynamische pluspraktijk met een uitgebreid aanbod aan specialisaties. Binnen 2 jaar gaan wij ons vestigen in een nieuw gezondheidscentrum (in oprichting) waarin multidisciplinaire samenwerking centraal zal staan! In verband met deze nieuwe ontwikkelingen en daarmee samenwerkingsmogelijkheden met overige disciplines binnen het centrum willen wij nu alvast ons team versterken met een kinderfysiotherapeut (i.o.). De praktijk heeft een groot multidisciplinair netwerk waardoor veel patiënten via verwijzing van medisch specialisten bij ons binnenkomen. Zowel parttime als fulltime dienstverband is mogelijk. Het aantal werkuren is te verdelen over de week (bij voorkeur ook 1 avond).
Lees verder
Geriatriefysiotherapeut Nuenen
26 oktober 2020
Vacature geriatriefysiotherapeut Nuenen, per direct 1-1-2021
Lees verder
Physiotherapist
26 oktober 2020
Fysio Anders is looking for a physiotherapist to work in our practice in Amsterdam. Someone willing to learn our therapeutic approach and treatment techniques.
Lees verder
Manueel therapeut (i.o.) Brabant
19 oktober 2020
Voor onze praktijk in Hoeven en in Breda zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste collega Manueel Therapeut (i.o.)
Lees verder
Manueel Therapeut omgeving Arnhem
19 oktober 2020
De experts bij Fysio Donders voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie in een team met een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 3 locaties en hebben diverse specialisaties en disciplines in huis zoals ergo- en oefentherapie.
Lees verder
Fysiotherapeut of manueel therapeut Volendam
13 oktober 2020
Versterking gezocht! Voor onze praktijk in Volendam zoeken wij een fysiotherapeut of manueeltherapeut (i.o.) om ons team te versterken. Fysio Duin+ bestaat al 40 jaar en is een begrip in Volendam e.o. Met 9 fysiotherapeuten met verschillende masters verdeeld over 2 locaties zijn wij één van de grotere aanbieders van fysiotherapie in de regio. Ter vervanging van een vertrekkende collega zoeken wij vanaf november een enthousiaste, flexibele en ambitieuze therapeut die graag wil opbouwen naar fulltime.
Lees verder
Manueel therapeut Eersel
05 oktober 2020
Fysio-manueeltherapeut gezocht per 1 november.
Lees verder
Manueel Therapeut Oss
05 oktober 2020
Ondernemende en actieve manueeltherapeut(e) 24 uur   Ben jij op zoek naar een baan waar je zelf iets moois van kunt maken? Naar collega’s die de lat hoog leggen? En naar een praktijk waar vakmanschap, enthousiasme en teamwork hand in hand gaan? Dan hebben we goed nieuws. Medifit (gevestigd in Oss) is namelijk samen op zoek naar een manueel therapeut.
Lees verder
Manueeltherapeut Goirle
05 oktober 2020
Wij zoeken een TOPPER om ons team in Goirle te versterken!  Met het naderend pensioen van een collega Fysiotherapeut-Manueeltherapeut komt er in onze praktijk ruimte voor een nieuwe collega. Onze praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Oranjeplein Goirle.
Lees verder
Algemeen fysiotherapeut / Geriatriefysiotherapeut Venlo
25 augustus 2020
Algemeen fysiotherapeut /Geriatriefysiotherpeut 24 uur of meer in Venlo.
Lees verder