Home Actueel Nieuws

Trots op de uitkomst van onze nascholingsevaluaties!

05 juli 2018
Trots op de uitkomst van onze nascholingsevaluaties!

Ook voor onze nascholing vinden wij het erg belangrijk juiste en relevante cursussen aan te bieden. Het is dus erg van belang hoe onze cursisten ons beoordelen.

Om dit juist in kaart te brengen maken wij gebruik van gestandaardiseerde digitale evaluaties die wij na iedere cursusdag versturen. Deze evaluaties zijn ontwikkeld op basis van onze visie en de eisen van de beroepsvereniging. Alle evaluaties zijn anoniem ingevuld en met een gemiddelde respons van >40% zijn de resultaten voldoende representatief (Nulty 2007).

De resultaten voor de cursussen van studiejaar 2017/2018 zijn bekend, en de algemene waardering van alle nascholingen is een 8.

Er is onder andere een beoordeling gegeven op de volgende criteria:

• Relevantie voor het beroep
  • Implementatie mogelijkheden in het vakinhoudelijk handelen
  • Aansluiting van de scholingsonderwerpen bij recente ontwikkelingen óf nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Bovendien worden de vakinhoudelijke en didactische kwaliteiten van onze docenten gewaardeerd met gemiddeld een 8.8.