Home Actueel Nieuws

Wendy Scholten-Peeters en Emiel van Trijffel medeauteurs op publicatie Prof. dr. Rob Oostendorp

12 november 2018

Het betreft een onderzoek van gegevens uit systematische registraties ("Routinely Collected Data") over de periode 1996-2011 bij 810 patiënten na een whiplashletsel. Aan de hand van opgestelde kwaliteitsindicatoren werd gevonden dat de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg en het klinisch redeneren bij deze patiënten significant was verbeterd en voldeed aan vooraf opgestelde criteria.

Lees hier het artikel in Patient Preference and Adherence van Prof. dr. Rob Oostendorp (emeritus hoogleraar Paramedische Wetenschappen Radboud Universiteit Nijmegen, emeritus hoogleraar Manuele Therapie Vrije Universiteit Brussel) en een internationaal auteursteam waaraan mw. dr. Wendy Scholten-Peeters en dr. Emiel van Trijffel van SOMT University of Physiotherapy een bijdrage leverden.