Home Actueel Nieuws

Vacature Manueel Therapeut

27 november 2018
Vacature Manueel Therapeut

Fysiodocwerk Maassluis is op zoek naar een Manueel Therapeut. 20 uur per week.

Wie zijn wij:
Fysiodocwerk is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en doelgroepen begeleiding waaronder oncologie, COPD, geriatrie, enz., die zich richt op het aanbieden van fysiotherapeutische zorg en secundaire en tertiaire preventie in het geval van chronische aandoeningen.

Fysiodocwerk biedt beweegzorg aan mensen in Maassluis en omstreken. Dit betekent dat er hulp wordt geboden en zorg wordt verleend in overleg met de cliënt met een gezondheidsprobleem. Daarbij staan vanuit de fysiotherapeut de begrippen zelfredzaamheid en actief revalideren in een hoog vaandel, zonder dat daarbij de aandacht voor de mens zelf verloren gaat. Van de cliënt wordt wel verwacht dat hij/zij actief en gemotiveerd participeert aan het oplossen van zijn/haar gezondheidsprobleem.

De praktijk heeft 2 moderne oefenruimtes, waar veel getraind wordt en ruim voldoende behandelkamers. We zijn gevestigd in een gezondheidscentrum, samenwerken met artsen en andere stakeholders in de regio vinden we heel belangrijk.

Wat zoeken we:
Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega manueel therapeut (in opleiding) voor 2 à 3 dagen per week. In de praktijk zijn mogelijkheden om (management) taken op te pakken en er is ruimte voor vernieuwing/innovatie.

Bij gebleken geschiktheid gaat vanwege de samenstelling van ons team de voorkeur uit naar een man.

Wat hebben we jou te bieden:
Een leuk stel collega’s met ieder zijn eigen specialisatie of voorkeur voor bepaalde patiëntgroepen. Overleg met elkaar is er geregeld, naast het fysiotherapeutisch werk zorgen we samen dat de praktijk goed draait. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse:
Neem contact op met Sigrit de Jongh, interim praktijkmanager via sigrit@fysiodocwerk.nl of 06-50683081