Home Nieuws Nieuws

Minister Bruins legt werkbezoek af aan universiteit voor fysiotherapie

08 januari 2019
Minister Bruins legt werkbezoek af aan universiteit voor fysiotherapie

Maandag 7 januari jl. mochten wij minister Bruins ontvangen op onze Campus in Amersfoort. Een mooie gelegenheid om de positie van de fysiotherapeut in het veranderende zorglandschap en de mogelijkheid omtrent financiering van onderwijs en onderzoek met hem te bespreken.

Maandag 7 januari jl. kregen we de heer Bruins, minister van VWS, bij de SOMT op bezoek. Samen met de heer Van Beek, commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, en de heer Bolsius, burgemeester van de gemeente Amersfoort, hebben deze belangrijke vertegenwoordigers van de overheid een rondleiding gekregen door de SOMT-gebouwen met bijkomende uitleg over ons onderwijs en onderzoek. Na afloop van de informatieronde was er een ruim overleg van deze bestuurders met drie vertegenwoordigers van SOMT m.n. Emiel van Trijffel, Annelies Pool en Willy Smeets.

Tijdens een voorafgaande presentatie in het auditorium in gebouw Softwareweg 6 was er belangstelling van medewerkers van SOMT, externe genodigden en de pers.

De minister alsook de andere genodigden lieten zich zeer lovend uit over SOMT: de plannen voor de nieuwe campus alsook sommige vernieuwende onderwijsvormen vielen erg in de smaak.

Lees hier het artikel in de Amersfoortse Courant.