Home Actueel Nieuws

Vacature (Geriatrie) Fysiotherapeut

29 januari 2019
Vacature (Geriatrie) Fysiotherapeut

Norschoten is een dynamische, algemeen christelijke zorgorganisatie met meerdere locaties in de regio Barneveld waar cliënten met verschillende zorgvragen terecht kunnen. Op deze locaties bieden we verpleeghuiszorg, verblijf en behandeling aan. Daarnaast is er een afdeling geriatrische revalidatie, een hospice en er zijn meerdere locaties voor dagbehandeling. Ons motto is: van hart tot hart! Dat betekent dat wij met passie en aandacht zorg en behandeling verlenen waarbij de cliënt en zijn familie centraal staan. Samen verlenen wij zorg aan een zeer brede doelgroep: van jong volwassenen tot oudere, kwetsbare cliënten. Norschoten, daar voel je je thuis!

Houd jij van een dynamische en gevarieerde werkomgeving? Dan hebben wij een baan voor jou!

Voor onze afdeling fysiotherapie, locatie Barneveld en omstreken, zoeken wij per direct een flexibele collega die op oproepbasis wil werken en aansluitend wellicht in aanmerking kan komen voor een zwangerschapswaarneming met vaste uren en vervolgens mogelijk een vast dienstverband

(Geriatrie)-fysiotherapeut m/v

Over de functie

Jouw werkzaamheden als fysiotherapeut verricht je binnen een enthousiast en gemotiveerd team, in een multidisciplinair verband. Je bent verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische diagnostiek, behandeling en advies aan deze cliënten. Je zult voornamelijk werkzaam zijn op de geriatrische revalidatie afdeling en in de eerste lijn.

Wat vragen we van jou?

Je hebt je diploma fysiotherapie, bij voorkeur een afgeronde masteropleiding geriatrie fysiotherapie en bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Werkervaring op een geriatrische revalidatie en in de eerste lijn is gewenst. Je kunt zelfstandig werken binnen een team. Je bent doortastend, flexibel en enthousiast. We vragen je om in vakantieperiodes meer uren te werken. Een rijbewijs is noodzakelijk om deze functie uit te oefenen en je bent bij voorkeur in het bezit van een auto. Je voelt je thuis bij de identiteit van Norschoten. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat bieden we?

We bieden je een oproepcontract met de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een zwangerschapswaarneming met aansluitend de kans op een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in FWG 55 van de cao VVT.

Wil je meer weten?

Bel voor meer informatie over de functie met Sioe Kian Driessen-Go MSc. geriatrie fysiotherapeut, telefoonnummer 0342-40 40 00 of mail naar s.driessen@norschoten.nl. Op de website www.werkenbijnorschoten.nl lees je meer over de organisatie, locaties, overige arbeidsvoorwaarden etc.

Solliciteren?

Dat kan tot 10 januari 2019 a.s. via de button onder de vacaturetekst op de site. Daar kun je je motivatiebrief en cv uploaden. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 14 tot en met 18 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.