Home Actueel Nieuws

Manueel Therapeut fulltime

07 februari 2019
Manueel Therapeut fulltime

Fysiomotion is een moderne, goed geoutilleerde praktijk waar 16 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Wij hebben 3 locaties (Panningen, Maasbree, Helden) en bieden nagenoeg alle specialisaties die verbonden zijn aan fysiotherapie aan. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse netwerken waar onder Parkinsonnet en schoudernetwerk.

Onze visie is om te denken vanuit de cliënt, snelle patiëntenzorg te waarborgen en te zorgen voor kwaliteit, deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit en transparantie van handelen. Hierbij blijft de vriendelijkheid en vertrouwelijke wijze van omgang met de patiënt uiteraard behouden. Fysiomotion werkt innoverend, motiverend en profileert zich als vertrouwd en deskundig!

 

Aangezien een collega manueel therapeut de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, zijn wij op zoek naar een gedreven, flexibele manueel therapeut die zich in bovenstaande visie kan vinden. Gezien de samenstelling van ons team, gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar een man.

 

Wat zijn de verantwoordelijkheden:

Behandelen van patiënten op praktijklocaties Panningen, Maasbree, Helden;

Bereidheid om in overleg de behandeluren flexibel in te zetten;

Aanspreekpunt voor collega’s op je eigen specialisatie voor vragen/overleg/2nd opinion;

In overleg en rekening houdend met je eigen capaciteiten, bijdragen in niet patiënt-gebonden taken.

 

Wat bieden wij jou:

Jaarcontract voor 32-36 uur met uitbreidingsmogelijkheden. Na jaarcontract behoort een vast contract tot de mogelijkheden; Prettige arbeidsomstandigheden in een jong en dynamisch team; Mogelijkheid uren flexibel in te delen. Goede salariëring; looptijd van contract in overleg, start medio voorjaar 2019.

 

Herken jij je in bovenstaand profiel, dan nodigen we jou van harte uit te reageren. Dit kun je doen door een sollicitatiebrief met CV te sturen naar: ramon@fysiomotion.com  of naar adres John F. Kennedylaan 206, 5981 WX Panningen t.n.v. R. Wijdeveld. Voor vragen kun je bellen met Ramon Wijdeveld, telefoonnummer 077-3077213.