Home Actueel Nieuws

Algemeen fysiotherapeut Apeldoorn zuid

05 maart 2019
Algemeen fysiotherapeut Apeldoorn zuid

GEZOCHT PER DIRECT: Algemeen fysiotherapeut

Fysiotherapie Bos & Weide is een dynamische, innovatieve Plus praktijk met een team van 17 gespecialiseerde fysiotherapeuten met 2 prachtige vestigingen in Apeldoorn Zuid. We willen kwalitatief hoogwaardige, voor iedereen bereikbare, fysiotherapeutische zorg leveren. Werken volgens actuele richtlijnen is vanzelfsprekend, zonder hierbij de wensen en mogelijkheden van de individuele patiënt uit het oog te verliezen.

Per direct zijn wij op zoek naar een waarnemer/waarneemster voor periode tot eind september. Het aantal uur per week is variabel en in overleg te bepalen. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met enkele jaren ervaring die met regelmaat bij- en nascholing heeft gevolgd. In eerste instantie ter vervanging van zwangerschapsverlof, maar als de samenwerking goed bevalt van beide kanten, kun je voor onbepaalde tijd werkzaam blijven in de praktijk in verband de huidige groei in de praktijk. Het betreft een functie voor 16-40 uur per week, waarbij je 2-5 dagen werkzaam zult zijn. Alles is bespreekbaar. De openingstijden van de praktijk liggen tussen 08.00 en 21.00 uur. Je werkt 1 op 1 in de behandelkamer, je hebt patiënten aan huis en als je interesse hebt in het begeleiden van groepen is dit ook mogelijk.

De praktijk bestaat uit een team van enthousiaste en gespecialiseerde therapeuten. Er zijn twee locaties met een up-to-date inrichting. Je bent op beide locaties werkzaam, dus het is prettig als je over eigen vervoer beschikt. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt bij voorkeur ervaring als fysiotherapeut of je beschikt over een andere specialisatie. Er wordt gewerkt met het programma Spot on Medics. Bekendheid met dit programma is een pré. Heb jij interesse in deze vacature en herken je jezelf in genoemd profiel? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.