Home Actueel Nieuws

Fysiotherapeut/manueel therapeut Hoogezand-Sappemeer

05 maart 2019
Fysiotherapeut/manueel therapeut Hoogezand-Sappemeer

Gezocht:

Zelfstandig werkend fysiotherapeut/manueel therapeut i.o.

Voor een middelgrote fysiotherapiepraktijk met 5 collega’s in werkgebied Hoogezand-Sappemeer zoeken wij een nieuwe collega.

We zoeken iemand voor 1,5 dag per week, met aantal jaren werkervaring. Specialisatie is zeer gewenst. Voorkeur voor manuele therapie of in opleiding hiervoor.

We bieden voor 2019 een parttimefunctie aan, waarbij je zelfstandig je patiëntenbestand kan/mag uitbreiden. Met ingang van 1 januari 2020 hebben wij een fulltime dienstverband beschikbaar. Bij goed bevallen en indien gewenst kan het parttime dienstverband omgezet worden naar fulltime.

Je krijgt eerlijk betaald, een grote mate van vrijheid in het inplannen van je werkzaamheden. Je werkt in een informele setting met korte lijnen, waarbij je zelf ook veel verantwoordelijkheid draagt voor het dagelijks reilen en zijlen van de praktijk. Het opzetten van bijvoorbeeld oefengroepen behoort ook tot de mogelijkheden. De patiëntengroep is zeer divers, van jong tot oud en multicultureel. Het grootste gedeelte bestaat uit behandelingen op de praktijk, maar ook behandelingen in een tehuis en aan huis behoren tot het takenpakket.

Je moet in deze regio in bezit zijn van een auto en rijbewijs. 

We ontvangen graag jouw motivering en c.v. voor 15 maart 2019, dit mag je mailen naar wieken@stadshartfysio.nl. 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annemiek Wieken of Margaretha Span op telefoonnummer 0598-351200.

’t Stadshart fysiotherapie

Gorecht Oost 3

9603AB Hoogezand

0598-351200

www.stadshartfysio.nl