Home Actueel Nieuws

(Hand)Fysiotherapeut

05 maart 2019
(Hand)Fysiotherapeut

(HAND)FYSIOTHERAPEUT GEZOCHT!

Voor onze grote, dynamische en innovatieve pluspraktijk zoeken wij per direct een fysiotherapeut/handfysiotherapeut.

Het betreft een functie voor 16-32 uur per week, waarbij je 2-4 dagen werkzaam zult zijn. Alles is bespreekbaar. De openingstijden van de praktijk liggen tussen 08.00 en 21.00 uur. Je werkt 1 op 1 in de behandelkamer, je hebt patiënten aan huis en als je interesse hebt in het begeleiden van groepen is dit ook mogelijk. Je moet het leuk vinden zelfstandig te werken en je patiëntenkring uit te breiden.

Onze praktijk bestaat uit een team van 18 enthousiaste en gespecialiseerde therapeuten. Er zijn twee locaties met een up-to-date inrichting. Je bent op beide locaties werkzaam, dus het is prettig als je over eigen vervoer beschikt.

We zoeken een handfysiotherapeut of iemand die affiniteit heeft met handen en patiënten heeft behandeld met handklachten. Als je een of meerdere cursussen op het gebied van handen hebt gevolgd, nodigen we je graag uit om te reageren. Er wordt gewerkt met het programma Spot on Medics. Bekendheid met dit programma is een pré.

Heb jij interesse in deze vacature en herken je jezelf in genoemd profiel? Of weet je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Stuur een bericht naar sandragras@bosenweide.nl