Home Actueel Nieuws

Bekkenfysiotherapeut (of in opleiding)

21 maart 2019
Bekkenfysiotherapeut  (of in opleiding)

Wij zijn op zoek naar een collega die met kwaliteit en veel energie samen met ons, de toekomst van de bekkenfysiotherapie wilt vormgeven. Hij of zij zal onderdeel gaan uitmaken van een nieuw samenwerkingsverband tussen 2 of meer praktijken ten zuiden van Eindhoven.

Het is handig als de collega al kennis gemaakt heeft met / enige ervaring heeft met  bekkenfysiotherapie in de eigen werkomgeving.

De nieuwe collega  staat open om te leren werken met echografie. Heeft bij voorkeur al onderwijs genoten in de echografie voor buikwand/ rug en bekkenbodemregio of gaat dit binnenkort doen. Echografie maakt functies in het lichaam duidelijk voor therapeut en patient waardoor dit direct een duidelijk leermoment is, en daarom een grote meerwaarde heeft.

Ben je iemand die graag zelfstandig werkt maar ook graag in een team? Dan is dit de baan waar je samen met oa. sportfysiotherapeut, manuele therapeuten, (kinder-) bekkenfysiotherapeut, kinderfysiotherapeuten, osteopaat, haptonoom een mooie toekomst kunt realiseren met de kans op (deel- ) overname van de bekkenfysiotherapie in de toekomst.

We nodigen  jou uit om snel te komen praten omdat we je nodig hebben vanwege de groeiende markt ‘’bekkenfysiotherapie patienten’’ . Er zijn goede contacten met verwijzers zoals urologen, chirurgen, gynaecologen, MDLartsen,  verloskundigen, huisartsen.

Er wordt gezocht naar een nieuwe locatie in de buurt om in de toekomst samenwerking modern vorm te kunnen geven.  In deze baan kun je helemaal jezelf zijn samen met goed gekwalificeerde collega’s. Er is veel vrijheid om te werken op jouw manier waarbij je ook creatief uitgedaagd wordt om de bekkenfysiotherapie  in de toekomst verder te ontwikkelen.

Wat betreft het aantal uren:  1 dag p/w bij aanvang. Groei wordt verwacht, daar ben je zelf ook deels verantwoordelijk voor.

Wat betreft Verloning: voorkeur voor  zzp/ loondienst in overleg