Home Nieuws Nieuws

Fysiotherapeut

04 april 2019
Fysiotherapeut

VACATURE voor een nieuwe COLLEGA FYSIOTHERAPEUT te Schinveld.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut (m/v) voor 10-20 uur per week waarvan 2 namiddagen en avonden en de vrijdag. Een Rust Roest mentaliteit en empathisch vermogen, maar ook doortastend en gemotiveerd om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van je cliënt.

Je bent uiteraard in bezit van je diploma’s fysiotherapie, een specialisatie is een pré. BIG registratie en CKR / Keurmerk registratie zijn noodzakelijk.

 

Waar kom je te werken en wat zijn je werkzaamheden?

Je komt te werken met onze andere collega’s op locatie in Schinveld. Een rijbewijs en auto is handig. Je job is afwisselend met uitdagende casuïstieken waar je creativiteit en overzicht regelmatig op de proef gesteld gaan worden. Je werkt in een multidisciplinaire setting waarin samenwerking en professionele communicatie van groot belang is.

 

Wat bieden wij jou?

Uiteraard een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden (financieel en vakinhoudelijk) met enthousiaste collega’s. Je komt te werken in een uniek geoutilleerde praktijk met doorgroeimogelijkheden naar een fulltime baan.

 

Wie zijn wij?

Houben Fysiotherapie & Personal Training wil een expert zijn op het gebied beweegzorg met een sterk gemotiveerd team en een grote diversiteit en expertise op HBO+ niveau. Wij zijn een sterk multidisciplinair team dat voorziet in de beste zorg voor onze cliënten. In het zorgproces blijven wij continue kijken naar de best mogelijke behandelwijze voor het beantwoorden van de hulpvraag binnen de diverse disciplines. Bij problemen of een hulpvraag op het gebied van bewegend functioneren geven wij de cliënt vertrouwen en staan wij de cliënt bij in preventie, curatie, coaching en advisering. Wij geloven in een actieve en gemotiveerde levenswijze en benadering van de hulpvraag. Samen met de cliënt zijn we verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen. Transparantie, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn standaard, beleving en een gevoel van thuiskomen voegen wij toe in een kleinschalige omgeving. Begeleiding kan zijn op individueel niveau maar ook in groepsverband. Maatwerk is hierin de standaard en duidelijke afspraken over verwachtingen en verantwoordelijkheden een must.

Voel jij je aangesproken en wens je een gesprek? Dan mag je een motivatiebrief en je CV voor 30 april a.s. sturen naar roy@houbenfysiotherapie.nl.