Home Actueel Nieuws

Fysiotherapeut/manueel therapeut

04 april 2019
Fysiotherapeut/manueel therapeut

Fysiotherapeut/manueel therapeut gezocht.

Voor onze moderne groepspraktijk met locaties in Yerseke en Hansweert zijn wij opzoek naar een nieuwe collega voor 3 tot 4 dagen in de week die ons team komt versterken. De voorkeur gaat uit naar een manueel therapeut. Ben je in opleiding of heb je interesse tot het volgen van de opleiding tot manueel therapeut, aarzel dan niet om te solliciteren.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie SaFyR Yerseke-Hansweert is een moderne groepspraktijk in de regio Reimerswaal. Naast reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in onder andere manuele therapie, kinderfysiotherapie, manuele lymfdrainage, CRAFTA, groepslessen COPD, Parkinson, oncologie en medische fitness.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag samen met collega’s in een groepspraktijk met een ruime oefenzaal, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie binnen onze organisatie, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en salaris marktconform.  Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Je mag jouw motivatiebrief en CV mailen naar administratie@safyr.nl t.a.v. Paula van Houte.

Mocht je nog vragen hebben over de functie, bellen mag altijd naar 0113 571679.