Home Nieuws

Bekkenfysiotherapeut Zutphen

16 april 2019
Bekkenfysiotherapeut Zutphen

Vacature bekkenfysiotherapeut Zutphen medio juli 2019

I.v.m met een zwangerschap zijn wij op zoek naar een waarnemer die zich met name gaat richten op onze bekkenfysiotherapiepatiënten.

Onze jonge praktijk heeft een team van drie fysiotherapeuten en biedt naast bekkenfysiotherapie ook manuele therapie en algemene fysiotherapie. We hebben ook een kleinschalige damesfitness waar wekelijks een uur pilates wordt gegeven.

Op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend worden we ondersteund door onze secretaresse en in ons pand zijn ook een schoonheidsspecialiste, voedingscoach, pedicure en podotherapeut werkzaam.

Heb jij een dagdeel over in de week en wil je wat bijverdienen? In overleg kunnen we je een dagdeel, of dagdelen bieden waarin je m.n de bekkenfysiotherapeutische patienten zult behandelen. Wij maken uitgebreid tijd om je in te werken en de collega’s zijn altijd beschikbaar voor overleg of hulp.

Onze voorkeur gaat uit naar een derdejaars student of een afgestudeerde collega. Het kunnen werken met fysioroadmap is handig maar geen absolute noodzaak.

Wil je meer informatie of solliciteren?

FysieQ fysiotherapie

Myrthe van der Veen, geregistreerd Msc bekkenfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut

Het Zwanevlot 323
7206 CS Zutphen
0575-544680

Myrthe@fysieq.nl