Home Nieuws Nieuws

Geriatrie fysiotherapeut (of in opleiding)

16 april 2019
Geriatrie fysiotherapeut (of in opleiding)

Tilburg | Per 1 juni zijn wij op zoek naar een geriatrie fysiotherapeut of iemand die hiervoor in opleiding is.

Wegens het vertrek van een collega zijn wij per 1 juni op zoek naar een geriatrie fysiotherapeut (of in opleiding hiervoor) voor onze praktijk in Tilburg voor 18-24 uur per week. Bij voldoende patiënten is, op termijn, een uitbreiding naar 24-36 uur mogelijk. Je bent voornamelijk werkzaam op onze vestiging in de Leyhoeve (woonlandschap ouderenzorg), maar je kunt ook ingezet worden op onze locaties in Tilburg-Zuid en Goirle. In onze praktijk worden patiënten zowel individueel als in groepsverband (fysiofitness) behandeld. In de Leyhoeve geven we ook hydrotherapie. De doelgroep bestaat uit oudere patiënten (NAH, MS, ALS, COPD, veroudering, etc).

We zoeken iemand die beschikt over de volgende eigenschappen: zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk, empatisch vermogen, flexibel, collegiaal, breed inzetbaar, goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en bereid om indien nodig minimaal 1 avond per week te werken. Ervaring met hydrotherapie en fysiomanager is een pré en indien je ingeschreven bent bij ParkinsonNet heb je een streepje voor.

Wij bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezellig team en veel mogelijkheden om jezelf te verdiepen en te verbreden. We zijn een jonge, enthousiaste, vooruitstrevende en snelgroeiende praktijk waar het huiskamergevoel hoog in het vaandel staat.

Herken je jezelf in bovenstaande, stuur dan voor 30 april een motiverende brief met CV naar jenny@fysiotherapievanhuijkelom.nl

Voor eventuele vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jenny Fens of Dirk Jan van Huijkelom op nummer 013-5301204.