Home Nieuws Nieuws

Directeur Willy Smeets vertelt in OnderNamen over nieuwe campus

19 april 2019
Directeur Willy Smeets vertelt in OnderNamen over nieuwe campus

De komende jaren moet er een nieuwe campus bij SOMT University of Physiotherapy verrijzen: Centre of Excellence Human Movement, waar onderwijs, onderzoek en behandelkliniek samenkomen. OnderNamen interviewde onze directeur Willy Smeets over deze bijzondere ontwikkeling. Begin dit jaar nog bracht minister Bruno Bruins (zorg) een werkbezoek aan SOMT in De Hoef-West.

'Het moet hét landelijke centrum voor menselijke beweging worden, compleet met een faculteit biotechnologie. Alles wat met beweging te maken heeft halen we hiernaartoe “...” We bevinden ons aan het begin van de bouwfase van een echte universiteit. Een omvangrijk project. Dat moet stapvoor-stap en op de juiste manier gebeuren, wil het een degelijk fundament hebben,' aldus Smeets.

Lees het volledige artikel op de site van OnderNamen.