Home Nieuws

Manuele- en sportfysiotherapeuten gezocht

23 april 2019
Manuele- en sportfysiotherapeuten gezocht

Zou jij graag je eigen praktijk willen opbouwen? Fysiotherapie Vrederust zoekt collega's op sport en manueel gebied in de regio Den Haag.  

Initiatieven worden beloond!

Ben jij een enthousiaste en ondernemende collega, op zoek naar een vaste werkplek? En ben jij, net als wij, overtuigd dat je daar zelf een belangrijke rol in kan spelen? Pak dan de kansen die wij je kunnen bieden. Op onze beide locaties in Den Haag Zuid West zoeken we per direct nieuw bloed, zowel op manueel als op sport gebied. Gecombineerd gaat het om ca 20-25 uur werk per week, door een gezonde inzet en teamwork gemakkelijk uit te breiden naar een langer dienstverband. Onze voorkeur gaat uit naar overname van een praktijkdeel, maar als ZZP-er ben je natuurlijk ook welkom.

Kijk op www.fysiovrederust.nl voor een impressie van onze praktijk, recentelijk is de locatie Zonneoord uitgebreid met een ruime, goed ingerichte sportzaal.

Zou jij graag je eigen praktijk willen opbouwen, binnen een team dat al jaren garant staat voor kwaliteit en waar samenwerking hoog in het vaandel staat, reageer dan snel op deze vacature.

Misschien ben jij wel die collega waar we naar op zoek zijn, stuur je CV naar arnoud@fysiovrederust.nl  en overtuig ons van jouw competenties, we kijken ernaar uit alle kansen met je te bespreken.