Home Nieuws

Sportfysiotherapeut ( 32 -36 uur )

08 mei 2019
Sportfysiotherapeut ( 32 -36 uur )

Regio Zoetermeer

Wat houdt het werk in?

Voor onze moderne praktijk in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een enthousiast sportfysiotherapeut, die ons team kan komen versterken. Je komt te werken in een team van collega’s met diverse specialisaties. Wij kunnen zowel parttime als fulltime werk aanbieden.

Ben jij geregistreerd sportfysiotherapeut of zit jij in de laatste fase van je studie en durf jij deze uitdaging wel aan, neem dan contact met ons op.

Details over vergoeding, definitief aantal uren en contractvorm lichten wij graag toe in een kennismakingsgesprek.

Wij zoeken:

  • Een enthousiaste & sportieve collega
  • Die graag in teamverband wil werken
  • Spontaniteit en leergierigheid vinden wij belangrijk
  • Evenals het flexibel inzetbaar zijn binnen onze praktijk

Wie zijn wij?

Aartsen Praktijk voor Fysiotherapie is een moderne fysiotherapie praktijk in Zoetermeer, die zich onderscheidt door de mogelijkheden die wij kunnen bieden in onze trainingsruimte en in ons zwembad met verwarmd water. Wij beschikken over zeer uitgebreide trainingsapparatuur, waarmee iedereen onder deskundige leiding kan trainen. Hoog in ons vaandel staat daarbij de betrokkenheid en de extra zorg die geboden wordt. Actief bewegen staat bij ons centraal.
Door de mogelijkheid om onbelast te trainen in water kunnen wij sporters in meerdere fases van hun revalidatie optimaal begeleiden.


Wij werken met echografie waardoor we binnen ons team elkaar kunnen informeren over de ernst van de pathologie. Naast de individuele behandeling worden sporters ook begeleid in specifieke groepen. Ben jij een teamplayer dan ben je goed inzetbaar binnen ons team.

 Solliciteer voor 21 juli naar jaartsen@xs4all.nl