Home Nieuws

Sportfysiotherapeut/MSk (in opleiding)

04 juni 2019
Sportfysiotherapeut/MSk (in opleiding)

Terbog (15-20 uur per week met de mogelijkheid om deze uren uit te breiden)

Wat houdt het werk in?

Wil jij deel uit maken van een ambitieus team, dat wil samenwerken, kritisch is en actief wil bijdragen aan een betere sportzorg in de Achterhoek? Ben je Sportfysiotherapeut, MSK of in opleiding hiervoor en wil je beter worden in je vak?

Bij ons kun je leren van collegae die doceren voor het NPI, die periodiek voor Team Sunweb werken, die voor AZ en vele topsporters hebben gewerkt en met heel veel passie de recreatieve sporters in de regio begeleiden en behandelen.

Wil je deel uitmaken van dit team vol MSc collegae en onderdeel zijn van een specialistisch koppel dat zich verdiept in bijvoorbeeld knie- of schouderletsel of de jonge sporter?

Wij zoeken:

Een enthousiaste Sportfysiotherapeut, MSk (in opleiding) die in eerste instantie 15-20 uur per week machtig mooi werk wil leveren. In de zomer vragen we 20-30 uur per week van je tijd en hopelijk kunnen we je na de zomervakantie op onze nieuwe locatie een (bijna) volledige baan aanbieden.

Wie zijn wij?

Fysio Oude IJsselstreek heeft een enthousiast team van 8 medewerkers, bestaande uit twee Sportfysiotherapeuten, twee Kinderfysiotherapeuten, een Fysiotherapeut/MSk i.o., een Geriatriefysiotherapeut i.o.,  een Ergotherapeut en een HR medewerker.

Wij zijn gevestigd in Terborg (Achterhoek). Momenteel huren wij nog bij een sportcentrum, maar medio september gaan wij naar ons eigen pand verhuizen.

 

Solliciteer direct

Je sollicitatie mag je tot 15 juni as mailen aan Jitske Stefas, HR, jitske@foij.nl.