Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (in opleiding of startende in cursusjaar 2019 - 2020)

14 juni 2019
Bekkenfysiotherapeut (in opleiding of startende in cursusjaar 2019 - 2020)

Houten (24 uur - met max uitbreiding tot 32 uur)

Wat houdt het werk in?

Als (beginnende) bekkenfysiotherapeut werk je nauw samen met een (ervaren)master bekkenfysiotherapeut in onze praktijk, je kunt profiteren van haar kennis en samen met haar het vak bekkenfysiotherapie verder vormgeven in onze praktijk.  Daarnaast zul je als algemeen fysiotherapeut diverse patiënten kunnen zien en behandelen, individueel en in de oefenzaal.

Het salaris zal marktconform je functie zijn met goede arbeidsvoorwaarden. De functie is afwisselend en je zult nauw samenwerken met andere collega fysiotherapeuten die verbijzonderd zijn in o.a. manuele therapie, psychosomatiek, arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie. De functie zal mede hierdoor afwisselend zijn en nodigt uit tot inhoudelijk overleg vanuit verschillende invalshoeken.

We werken in multidisciplinair team met huisartsen, psychologen, diëtisten, apotheek en een thuiszorgorganisatie. De contacten onderling zijn zeer laagdrempelig wat het samenwerken vergemakkelijkt.

Wij zoeken wij?

  • Je wilt de masteropleiding bekkenfysiotherapie (starten en) afronden
  • Je staat geregistreerd in het BIG register
  • Je bent gedreven en enthousiast
  • Je voert verslaggeving uit op plusniveau
  • Je vindt het leuk om in een mono- en multidisciplinair team te werken
  • Je hebt een professionele werkhouding

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Hofspoor is een pluspraktijk in Houten met enthousiaste collega fysiotherapeuten die verbijzonderd zijn in o.a. manuele therapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatiek, arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie en dry needling.

We hebben ruime behandelkamers en een moderne oefenzaal.

Het medisch centrum, waarin we gevestigd zijn, is gekoppeld aan de polikliniek van het St. Antoniusziekenhuis, samenwerking met o.a. gynaecologen en urologen wordt daardoor vergemakkelijkt.       

Als team willen we ons inzetten voor goede, multidisciplinaire zorg in de eerste lijn! Wil jij ons team versterken? Stuur je reactie dan voor 31-07-2019 naar: info@fysiotherapiehofspoor.nl

Kijk ook eens op onze website