Home Nieuws

Enthousiaste Fysiotherapeut (in opleiding tot specialist, of met de ambitie om zich te specialiseren)

21 juni 2019
Enthousiaste Fysiotherapeut	(in opleiding tot specialist, of met de ambitie om zich te specialiseren)

Soest-Zuid (28 - 40 uur)

Wat houdt het werk in?

Ben je werkzaam als fysiotherapeut, heb je de intentie om je verder te specialiseren op bijvoorbeeld het gebied van oncologie, bekkenspecialist of iets anders, dan zit je bij ons op de juiste plek.

 

Wij zoeken:

Fysiotherapie De Bundeling te Soest is namelijk op zoek naar een enthousiaste collega fysiotherapeut, die zich verder wil ontwikkelen.

Het betreft een vaste aanstelling voor 3 tot 5 dagen in de week, met in de toekomst mogelijkheid om toe te treden tot de maatschap.
Dagen, tijden en uren zijn in onderling overleg af te stemmen.

 

Wie zijn wij?

Fysiotherapie De Bundeling is gevestigd in Soest-Zuid in Medisch Centrum De Bundeling. In onze praktijk staat de patiënt centraal, niet de klacht. Daarnaast gaat onze aandacht uit naar preventie en leefstijl. De praktijk beschikt over individuele behandelruimten, een ruime oefenzaal met moderne fitnessapparatuur en oefenmaterialen. Ons team bestaat uit acht fysiotherapeuten, ondersteund door twee administratieve krachten.

Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze website www.fysiodebundeling.nl

 

Solliciteer direct

Wil jij ons enthousiaste team komen versterken, stuur dan je CV met motiverende brief naar info@fysiodebundeling.nl vóór 20 juli 2019.