Home Nieuws Nieuwspagina

Master manueeltherapeut (i.o.)

04 juli 2019
Master manueeltherapeut (i.o.)

Enschede / Oldenzaal (minimaal 1 dag per week)

“Onze sleutel naar herstel is oprechte aandacht!” Herken jij je hierin en wil jij werken als zelfstandig werkend manueeltherapeut in een team met 5 master geschoolde gespecialiseerde fysiotherapeuten, dan zijn we op zoek naar jou!! Is de stap naar zelfstandigheid (nog) niets voor jou? Ook een loondienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Deze vacature is ontstaan i.v.m. zwangerschapsverlof. Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar. Wij hebben per oktober plek voor jou, maar wanneer we overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde, bieden we je na deze periode graag een verlenging aan.

Als manueeltherapeut (in opleiding) leg je verbanden tussen de hulpvraag en onderzoeksbevindingen om een effectief behandelplan op te stellen. Het samen met de patiënt op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten vinden wij hierbij belangrijk. Je hebt een nauwe samenwerking met andere betrokken medisch specialisten en huisartsen zodat optimale en efficiënte zorg geboden wordt. Hier hechten we in ons team waarde aan zodat we samen kunnen werken aan herstel.

In overleg ga je werken op goed gefaciliteerde locaties binnen het Medisch Spectrum Twente (Enschede / Oldenzaal) en twee gezondheidscentra in Losser en Oldenzaal.

Hierin zijn we uniek waardoor een goede samenwerking met zowel huisartsen als medisch specialisten mogelijk is.

Wij bieden jou een mooie kans om je als zelfstandig ondernemer binnen een goed lopende praktijk aan te sluiten. Je hebt dus de vrijheid van het ondernemerschap en wordt gefaciliteerd vanuit de praktijk waardoor jij je volledig kunt focussen op het behandelen van jouw patiënten. 

Interesse? Ik zie je cv graag tegemoet. Reageren kan per mail voor 1 augustus via jeroen@jvanderweide.nl

Wil je meer weten bel gerust op tel.nr 0541- 760025 en vraag naar Jeroen.