Home Nieuws

Bekkenfysiotherapeut (per direct)

11 juli 2019
Bekkenfysiotherapeut (per direct)

Leerdam (uren in overleg)

Onze twee bekkenfysiotherapeuten willen versterking en zijn op zoek naar een enthousiaste geregistreerdebekkenfysiotherapeut(e), of een bekkenfysiotherapeut in opleiding.

De bekkenfysiotherapeutenen1 kinderbekkenfysiotherapeute maken gebruik van echo-apparatuur en zijn onderdeel van een HCA gecertificeerdePluspraktijk bestaande uit 15 fysiotherapeuten met diverse specialisaties en verbijzonderingen, die ook onderling veel samenwerken.

Ben jij fysiotherapeut(e), in het bezit van het specialisme bekkenfysiotherapie of zit je in het laatste jaar van de opleiding tot bekkenfysiotherapeut, ben je een teamplayer, werk je graag samen met andere disciplines en zoek je een plek waar je je persoonlijke ambities kunt waarmaken, dan nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan.De werkdagen en werktijden zijn in onderling overleg bespreekbaar.

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie, dan kun je bellen naar Els Hensens 06-51355250. Je sollicitatie en CV kun je mailen naar info@fysiotherapiehensens.nl