Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel therapeut (ZZP)

16 juli 2019
Manueel therapeut (ZZP)

Voorschoten (16-24 uur)

Wat houdt het werk in?

Jij bent als manueel therapeut de specialist aan alle klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Je zal binnen onze praktijk vooral alle patiënten met nek-schouder en rug-klachten behandelen. Je werkt nauw samen met andere collega fysiotherapeuten met andere specialismen en je onderhoudt ons multi-discplinaire netwerk door tijdige en nauwkeurige terugkoppeling en verslaglegging.

Wij zoeken:

  1. een (bijna) afgestudeerde manueel therapeut(e)
  2. je bent gedreven, flexibel en betrokken bij jouw patiënten
  3. je werkt zelfstandig en houdt van een kleinschalige praktijk met een persoonlijke benadering
  4. bij voorkeur heb je ervaring met Intramed Online en verslagleggingseisen op Plus praktijk niveau.

Wie zijn wij?

Wij vormen een enthousiast, gedreven en jong team van 3 zelfstandig fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie en 1 waarnemend zelfstandig fysiotherapeut in een groeiende praktijk! Daarnaast hebben we een administratieve collega en een telefoniste. We hebben een breed netwerk met huisartsen, sportartsen, diëtiste, orthopedagoge, podotherapeuten, en een personal trainer.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en een prettige omgeving voor zowel klanten als medewerkers. In onze kleinschalige praktijk staan kwalitatief hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering van de klant centraal!

Wil jij je talenten inzetten en meewerken aan het bieden van goede passende zorg binnen deze groeiende praktijk in Voorschoten? Wij zijn hard op zoek!

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar Kolijn Fysiotherapie, t.a.v. R.S. Verlint-Kolijn info@kolijnfysiotherapie.nl. Voor informatie 071-5428999.

Sluitingsdatum 1 oktober 2019