Op kamers met korting

05 augustus 2019
Op kamers met korting

Relevante werkervaring opdoen en goedkoop wonen?

Word studentcoördinator in een Springlevende Wijk in Amersfoort Schothorst per september 2019!

In een buurt 2 minuten van het centrum van Amersfoort en 10 minuten vanaf SOMT University of Physiotherapy wonen mensen die elkaar wel kennen, maar eigenlijk ook weer niet. Ze praten meer over elkaar dan met elkaar en dat willen ze graag anders.

Daarom is de Academie van de Stad een leuk initiatief gestart. Ze zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste studenten die in deze buurt willen wonen, zich 8 tot 10 uur per week zich met de buurt willen inzetten en de bewoners willen verbinden. Je krijgt goede ondersteuning vanuit Academie van de Stad, de kans om je blik te verruimen en nog een fikse huurkorting ook!

Hoe werkt het?

Binnen een team van vier enthousiaste studenten verbind je je tenminste 1,5 jaar aan een buurt in de wijk Schothorst in Amersfoort. Je zet samen met je team en bewoners inspirerende en leerzame projecten op met als de doel de leefbaarheid in de buurt te verbeteren. In de buurt is een binnentuin waar je mee aan de slag kan, maar je kunt ook zelfs iets organiseren. Bijvoorbeeld iets met jouw expertise als (toekomstig) fysiotherapeut.

Interesse?

Lijkt wonen met korting jou wel wat? En lijkt het je ook tof om meer verbinding te creëren in jouw nieuwe woonwijk?

Meld je dan nu aan of download de flyer.

Voor vragen kun je terecht bij: jasmijn@academievandestad.nl.