Fysieke open dag 22 augustus 2020 (HBO-masters)

10 juni 2020
Fysieke open dag 22 augustus 2020 (HBO-masters)

Ben jij afgestudeerd fysiotherapeut en wil jij je met een HBO-master verder verdiepen en ontwikkelen in één van de verschillende disciplines binnen de fysiotherapie? Bezoek dan op 22 augustus SOMT University of Physiotherapy fysiek.

Met inachtneming van alle RIVM-maatregelen maken wij het mogelijk om een fysieke open dag te organiseren. Bezoek de campus, de lokalen en maak kennis met je HBO-(master)opleiding naar keuze.

We ontvangen je graag op 22 augustus tussen 9.30 - 11.30 uur op Softwareweg te Amersfoort. Bij binnenkomst ontvang je het verdere programma en informatie.

Tijdens onze open dag volg je een vast programma. Dit ontvang je in je mail na aanmelding.

Let op, om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen. Uiteraard wordt er maatregelen getroffen zodat je deze open dag veilig kunt bezoeken. Je mag maximaal 1 persoon meenemen.

Ja, ik kom naar de open dag!