Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut gezocht! (of in opleiding daarvoor)

29 augustus 2019
Bekkenfysiotherapeut gezocht! (of in opleiding daarvoor)

Lisse (24 uur)

Ben je een bekkenfysiotherapeut, of in opleiding daarvoor, en werk je graag in een enthousiast en ondernemend team? 

Fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen biedt je een fijne werkplek met goede secretariële ondersteuning in een dynamische omgeving.

In de praktijk werk je samen met een collega bekkenfysiotherapeut (MSc) en is er de beschikbaarheid over echo apparatuur, een flowmeter,  myomed 632 met drukmeter en een groot scherm voor biofeedback.

Ook hebben we een nauwe samenwerking met specialisten in ziekenhuizen en verloskundigen in de omgeving.

Hebben we je interesse gewekt? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

info@bootenbroersen.com -  www.bootenbroersen.com

PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE BOOT EN BROERSEN
Is een middelgrote Plus-, 3 sterren praktijk in Lisse. De praktijk bestaat uit 18 fysiotherapeuten (15fte) en is gespecialiseerd in Manuele therapie, Sport-, Kinder-, Bekken- en Oncologiefysiotherapie. Naast deze verbijzonderingen heeft de praktijk zich ver ontwikkeld in de behandeling van mensen met chronische aandoeningen zoals COPD, Hartfalen, Cardiovasculair Risicomanagement, Diabetes en Claudicatio Intermittens. In 2012 heeft de praktijk het initiatief genomen tot de opzet van een Neuropraktijk. Daarin werken fysiotherapeuten onder èèn dak samen met Logopedisten, Ergotherapeuten en een Neuropsycholoog. De praktijk heeft een sterk innovatieve ambitie waarin de patiënten en de patiëntenzorg altijd centraal staan. Zonder een sterk team van enthousiaste fysiotherapeuten is dat niet mogelijk. Daarom richt de praktijk zich nadrukkelijk op een intensieve collegiale samenwerking waarbij ontwikkeling van elke individuele medewerker en het totale team als geheel gestimuleerd wordt.