Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatriefysiotherapeut

03 september 2019
Geriatriefysiotherapeut

Geldermalsen (circa 12 uur)

Het betreft een vacature die z.s.m. ingaat, waarbij 01 november 2019 het uitgangspunt is. We verwachten een functie aan te kunnen bieden voor circa 12 uur, met een deel behandelingen in de praktijk en een deel bij patiënten aan huis.

Wij bieden een meer dan marktconform salaris met goede flexibele arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken de kandidaat met de verbijzondering geriatriefysiotherapie of bijna afgestudeerd, die op empathische en enthousiaste wijze zorg levert aan onze (kwetsbare) ouderen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Vermeltfoort Fysiozorg, een geleidelijk groeiende fysiotherapie(plus)praktijk in Geldermalsen, waar 8 fysiotherapeuten werkzaam zijn in de algemene fysiotherapie en/of in de verbijzonderingen bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, claudicatio. Daarnaast zijn er fysiosportactiviteiten als Personal Training en de vrije inloop. Ook zijn er 2 beweeggroepen actief met 65 + ers.

De praktijk is bijzonder goed geoutilleerd, perfect bereikbaar en toegankelijk voor ouderen, welke veelvuldig aan het trainen zijn in onze eigen oefentuin.

 Bij belangstelling mag je je c.v. en korte motivatiebrief e-mailen aan:

administratie@vermeltfoortfysiozorg.nl

De sluitingsdatum om te reageren is 01-11-2019.

Je krijgt altijd een reactie.