Gezocht: student fysiotherapie voor reumapatiënten

09 september 2019
Gezocht: student fysiotherapie voor reumapatiënten

Regio Gorinchem (circa 1 uur per week)

Beste Fysiostudent,

Reumapatiënten Regio Gorinchem is op zoek naar een fysiotherapeut!

Iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur wordt er een les hydrotherapie verzorgd in het zwembad Aqua Altena te Andel voor een groep van ongeveer 15 reumapatiënten. De lessen vinden plaats in een verwarmd bad (32 graden Celsius) en zijn met name gericht op (lichte) bevordering/in stand houden van mobiliteit, conditie en kracht.

We zoeken een student fysiotherapie om ons team te komen versterken.
In eerste instantie gaat het om de periode tot en met februari, maar er is zicht op een langere periode.

Ben jij:

• Tweede- derde of vierdejaarsstudent fysiotherapie?
  • om de week beschikbaar op donderdagavond tussen 19.30 uur en 20.30 uur?
    *In overleg is 1 keer per 4 weken ook mogelijk.

Wil jij:

• Ervaring opdoen als hulpverlener binnen de oefentherapie?
  • Een gedeelde eigen groep leiden?
  • Een interessante aanvulling op je CV?
  • Een (financiële) vrijwilligersbijdrage voor je werkzaamheden?
  • Een netwerk opbouwen met de andere fysiotherapeuten van de reumapatiëntenvereniging?
  • Indien van toepassing keuzepalet/maatschappelijk betrokkenheid punten verdienen?

Stuur dan een mailtje met je gegevens en een korte motivatie naar j.dehoop@student.avans.nl
Als je meer informatie wilt, vragen hebt of een keer mee wilt kijken neem dan contact met ons op.