Home Nieuws Nieuwspagina

Waarneming gezocht i.v.m. zwangershcapsverlof in Amstelveen

24 oktober 2019
Waarneming gezocht i.v.m. zwangershcapsverlof in Amstelveen

Fysio centrum Melkweg in Amstelveen is op zoek naar een Algemeen fysiotherapeut en/of Manueel therapeut  voor een periode van 4 maanden van 1 december tot 1 april. ( 24-28 uur)

Wat houdt het werk in?

Algemene fysiotherapie en mocht je al afgestudeerd zijn in manuele therapie uiteraard welkom. Daarnaast ook begeleiding medische fitness. Fysio centrum Melkweg beschikt ook over andere specialisaties als manuele therapie, maar deze kunnen uiteraard ook in de praktijk worden gebracht.

Wij zoeken:

Waar moet de kandidaat aan voldoen?

-          Afgestudeerd Fysiotherapeut

-          Enige werkervaring

-          Voorkeur Manueel therapeut

Wie zijn wij?

Fysio centrum Melkweg is een praktijk gelegen in Amstelveen in de wijk Middenhoven. Het team bestaat uit 5 therapeuten met onder ander specialisaties in Manuele therapie, Bekkenbodemfysiotherapie, Sportfysiotherapie en Geriatrische fysiotherapie. Daarnaast bevind in het pand ook een huisartsenpraktijk en de thuiszorg waardoor multidisciplinair overleg makkelijk kan plaats vinden. De praktijk heeft een ruimte fitnessruimte ter beschikking voor training en er vindt ook medische fitness plaats voor gerichte doelgroepen. Voor meer informatie verwijzen we door naar website www.fcmm.nl.

Solliciteer direct

Contactpersoon: Annemiek Duijnstee

Telefoonnummer: 020-6453011

Emailadres: annemiek@fcmm.nl