Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatriefysiotherapeut Nuenen

31 oktober 2019
Geriatriefysiotherapeut Nuenen

Voor Fysiotherapie Kwiek, een in Nuenen gevestigde praktijk volledig gericht op geriatriefysiotherapie, zoeken wij per direct een permanente nieuwe collega voor de lange termijn. We hebben plek voor fulltime invulling, alles vanaf 2 dagen per week is ook bespreekbaar. We zoeken iemand die het prettig vindt zijn/haar eigen werktijden te mogen bepalen en zelfstandig te werken als onderdeel van een hecht team.

Profiel van onze nieuwe collega:

Zorghart, ‘vakidioot’ op het gebied van geriatriefysiotherapie, initiatiefrijk, ondernemend, master geriatriefysiotherapie (of hiermee bezig / bereid deze op korte termijn te gaan volgen, uiteraard in overleg), zelfstandig, sociaal, netwerker, professioneel.

Kenmerken van Fysiotherapie Kwiek:

Gericht op Nuenen (één van de meest vergrijsde gemeenten van Brabant), jong en fris, veel vrijheid en autonomie, eigen verantwoordelijkheid, focus, ondernemend, leuke teamactiviteiten, samenwerking in regio, wens om de meest gewaardeerde geriatrie praktijk van Nuenen te blijven.

De arbeidsvoorwaarden die wij bieden zijn marktconform; verloning is gebaseerd op het aantal uitgevoerde behandelingen per maand en bestaat uit een omzetpercentage. Je werktijden en salaris heb je dus altijd volledig in eigen hand.

Interesse? Neem contact met ons op via ellen@fysiotherapiekwiek.nl

Groeten,

Ellen Raessens en Lieke Braam

Fysiotherapie Kwiek

www.fysiotherapiekwiek.nl