Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen / Bekken fysiotherapeut Nijmegen

14 november 2019
Algemeen / Bekken fysiotherapeut Nijmegen

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT / AANKOMEND BEKKENFYSIOTHERAPEUT in Nijmegen

24 uur met doorgroeimogelijkheden

Fysiotherapie MCNO-de Wedren in Nijmegen-Oost is op zoek naar een algemeen fysiotherapeut met enkele jaren werkervaring die de ambitie heeft om bekkenfysiotherapeut te worden . Natuurlijk ben je ook welkom om te solliciteren als je  reeds de opleiding Master Bekkenfysiotherapie bent gestart of hebt afgerond. Vanwege pensionering van onze collega in 2020 zoeken wij een nieuwe bekkenfysiotherapeut om ons team te versterken. Ben jij een zelfstandige, enthousiaste en leergierige collega die het leuk vind de bekkenfysiotherapie verder uit te bouwen? Ben je iemand die oog heeft voor de mens achter de klacht en heb je vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en/of coaching?  

Wij werken met twee bekkenfysiotherapeuten in onze praktijk waar diverse specialisaties aanwezig zijn. Direct na aanvang  van je werkzaamheden zal je door de huidige bekkenfysiotherapeuten worden begeleid om naast de algemene fysiopatiënten ook  patiënten te behandelen met bekkenpijnklachten/bekkenbodemklachten zodat je ervaring op kunt doen. Onze moderne praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Nijmegen Oost en er is een goede samenwerking opgebouwd met diverse eerstelijns zorgverleners in ons centrum en daarbuiten.

Gewenst:

  • Enige jaren ervaring als algemeen fysiotherapeut
  • Bereidheid om de opleiding Master bekkenfysiotherapie te gaan volgen in sept 2020 of reeds gestart met de opleiding  (SOMT Amersfoort / Avans Breda). Vergoeding in overleg.
  • Affiniteit met  of vaardigheden op het gebied van trainen is een pre (ZwangerFit, PelviFit, Pilates) , bereidheid om de opleiding ZwangerFit te volgen, vergoeding in overleg.
  • De werktijden zijn in overleg, wel verwachten we dat je bereid bent een avond in de week te werken.

Heb je interesse  in deze vacature of wil je meer informatie?

Kijk op onze website www.mcno-fysiodewedren.nl  of neem dan contact op met:

Lambert Makaay l.makaay@mcno-fysiodewedren     of  Fem Verhoeven: f.verhoeven@mcno-fysiodewedren.nl  .   

Je kunt ook bellen naar 024-3606912 en vraag naar een van bovengenoemden