Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut Amsterdam

06 januari 2020
Manueel Therapeut Amsterdam

Het team van FysioMCN is op zoek naar een nieuwe collega.

Kom jij onze praktijk versterken? Door groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een leuke collega manueel therapeut (i.o.) in het leukste stadsdeel van Amsterdam.

Ben jij die leuke, zelfstandige, ondernemende, positief en proactief ingestelde collega? Heb je veel kennis in huis of zoek je een praktijk waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf, intern of extern, bij te scholen? Lijkt het jou wat als je omgeving jouw kennis en handelen op waarde schat en huisartsen en specialisten uit de regio jouw expertise vragen bij complexe casuïstiek? Sluit je dan aan bij ons fantastische team van therapeuten in Amsterdam Noord!

Over FysioMCN:

Bij FysioMCN krijgt iedereen de best mogelijke behandeling. Wij realiseren dit door te werken met fysiotherapeut specialisten; therapeuten die zich volledig hebben gespecialiseerd in een bepaalde lichaamsregio of klacht en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen mbt dat specifieke gebied.

Het huidige team bestaat uit 20 therapeuten met allen hun eigen specialisme. Zij gebruiken up-to-date, state of the art behandeltechnieken en combineren dit met hun eigen klinische expertise, daarbij goed luisterend naar de wensen van de patiënt. Deze combinatie maakt dat wij hoog scoren op patiënt tevredenheid en een laag behandelgemiddelde hebben ondanks de soms complexe casuïstiek.

MCN is een innovatieve praktijk. Wij hebben een goede samenwerking met de specialisten van het BovenIJ ziekenhuis, zoals de neurologen, KNO-artsen, kinderartsen en de orthopeden. Ook maken wij deel uit van de Hoofdpijnpoli als externe consulent.

Binnen MCN maak je deel uit van een jong maar zeer ervaren behandelteam. Je werkt continu samen met je patiënt, leuke collega fysiotherapeuten, huisartsen of specialisten en vormt zo samen de schakel tussen willen en kunnen!

Functie eisen:

− Manueel therapeut (i.o.), m/v BIG registratie en geregistreerd in het CKR;

− Je bent ondernemend, zelfstandig, proactief én je houdt van een uitdaging;

− Zowel in teamverband als zelfstandig functioneer je goed, je bent sociaal vaardig, sportief, enthousiast en flexibel.

Functie ervaring pré:

- Werkervaring tussen de 5 en de 10 jaar;

- Kennis van werken met Intramed;

- Bekend en kunnen werken naar KNGF PLUS-eisen;

- Affiniteit met hoofdpijn, wervelkolom en/of orthopedische klachten.

Wij bieden:

- Aantal uren in overleg

- Een enthousiaste energieke werkomgeving, met groeimogelijkheden;

- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Een veelzijdige en zelfstandige functie;

- Ondersteuning en ontwikkeling;

- Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie en een jong en gemotiveerd team waarbij de klant op de eerste plaats staat.

Heb je interesse?

Mail dan z.s.m. je CV en motivatie naar sollicitaties@fysiomcn.nl of bel 020-6320220 en vraag naar Bas Wiebenga.