Wetenschappelijk medewerker onderzoek @ UGENT

16 januari 2020
Wetenschappelijk medewerker onderzoek @ UGENT

SPINE Research Unit Ghent aan de vakgroep Revalidatiewetenschappen (Universiteit Gent) is op zoek naar een collega om het team te versterken bij het uitvoeren van lopende onderzoeksprojecten.

ONS AANBOD:

• Wij bieden een aanstelling van als wetenschappelijk medewerker voor een termijn van 2 jaar (70-80% afhankelijk van anciënniteit) dewelke met een deeltijdse job in loondienst of als zelfstandige of met een bijkomende opleiding gecombineerd kan worden. Deze aanstelling kan niet worden hernieuwd.
  • Training en begeleiding in het verwerken van wetenschappelijk gecollecteerde data.
  • Internationaal, jong, ambitieus en dynamisch onderzoeksteam.
  • De verloning gebeurt volgens barema WM1. Meer informatie over onze salarisschalen, vindt u hier: https://www.ugent.be/nl/vacatures/categorieen/salarisschalen/wpwm2.htm
  • Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 38 dagen vakantieverlof voor een voltijdse aanstelling, een fietsvergoeding, ecocheques, enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen vindt u hier: https://www.ugent.be/nl/vacatures/personeelsvoordelen.htm

JOUW OPDRACHT:

In het kader van deze functie dient de wetenschappelijk medewerker volgende taken te volbrengen:

• U ondersteunt de rekrutering van proefpersonen.
  • U helpt met het opmaken van een testplanning.
    • U helpt met het collecteren en verwerken van wetenschappelijke data met betrekking tot de pijnverwerking en de functie en structuur van de hersenen en de rompspieren dewelke binnen lopende studies verzameld worden via kwantitatieve sensorische testen, electromyografie (EMG) en magnetic resonance imaging (MRI).
    • U staat er voor open om een (beperkte) bijdrage te leveren tot de algemene onderwijs-, onderzoeks- en dienstverlenende taken van de Vakgroep Revalidatiewetenschappen.

JOUW PROFIEL:

• U bent in het bezit van een diploma Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie of Bewegings- en Sportwetenschappen of Biomedische Ingenieurstechnieken of een equivalent.

Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling.

• U heeft een grote interesse en motivatie om aan wetenschappelijk onderzoek te doen.
  • U bent communicatief vaardig, organisatorische sterk en werkt gestructureerd en nauwgezet.
  • U bent, nauwkeurig, flexibel, geduldig en stressbestendig.
  • U kan zelfstandig en in teamverband werken.
  • Ervaring met het verwerken van wetenschappelijke onderzoeksdata is een pluspunt.
  • Ervaring met medische beeldvorming (MRI, EMG, etc.) is een pluspunt maar niet noodzakelijk.
  • Een langdurig engagement voor de volledige duur van het onderzoek (twee jaar).
  • Voorwaarde om te solliciteren: u werd nooit eerder in het WP statuut tewerkgesteld.
  • De UGent voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

SOLLICITEREN:

Solliciteer door volgend documenten in 1 pdf in te dienen via e-mail naar Jessica.VanOosterwijck@UGent.be uiterlijk 29 februari 2020. Laattijdige sollicitaties worden niet aanvaard.

• een gemotiveerd schrijven in het Nederlandstalige;
  • je cv;
  • een overzicht van de behaalde studieresultaten;
  • een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in jouw bezit);
  • enkel indien je je diploma buiten de Europese Unie behaalde: een gelijkwaardigheidsattest van NARIC (indien reeds in jouw bezit).

Wij nodigen geschikte kandidaten uit voor selectiegesprekken op 10 maart 2020 in de namiddag op de Vakgroep Revaki - Campus UZ Gent - B3-ingang 46 - De Pintelaan 185 - 9000 Gent. Informatie over de vakgroep Revaki: http://www.ugent.be/ge/revaki/nl

Voor meer informatie in verband met deze vacature kunt u contact opnemen met Prof. Dr. Jessica Van Oosterwijck (Jessica.VanOosterwijck@UGent.be).