Home Nieuws Nieuwspagina

Vacature Fysiotherapeut met affiniteit voor ouderen

12 maart 2020
Vacature Fysiotherapeut met affiniteit voor ouderen

Spreekt de geriatrie jou aan? En ben je op zoek naar een baan?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken:

Wij zijn per direct op zoek naar een collega om ons team Geriatrie Fysiotherapie, bestaande uit geriatriefysiotherapeut MSc en geriatriefysiotherapeut i.o., te komen versterken. Geriatrie is in onze praktijk een belangrijke specialisatie en wij zien een toenemende vraag naar geriatrische fysiotherapie. In onze praktijk behandelen wij ook veel cliënten met neurologische aandoeningen dus enige affiniteit met de neurologie heeft de voorkeur

Over de organisatie

Fysiotherapie Beatrixpark is gevestigd in het Eerstelijnscentrum Beatrixpark in Ede. Wij zijn een expertisecentrum op het gebied van bewegen in regio midden Gelderland. In onze praktijk wordt maximaal geïnvesteerd in specialisaties en het aanbieden van gespecialiseerde programma’s.

Fysiotherapie Beatrixpark heeft 11 behandelkamers, 2 oefenzalen waarvan één zaal specifiek is ingericht voor de behandeling van geriatrische cliënten en cliënten met een neurologische aandoening. Voor deze cliënten hebben wij ook de beschikking over een eigen een haal-en breng service. Ons team bestaat uit 16 fysiotherapeuten, waarvan 3 maten, en 4 praktijkondersteuners.
In onze praktijk werken wij met Intramed

Wij verrichten werkzaamheden voor cliënten op de praktijk en behandeling bij de cliënten thuis of in een verzorgingstehuis.

De functie
Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid van je verwacht in een team waar een gezellige ongedwongen sfeer ook belangrijk is. Je bent initiatiefrijk en er wordt een flexibele houding verwacht ten aanzien van het organiseren van je werkzaamheden.
Fysiotherapie Beatrixpark is een praktijk die altijd in ontwikkeling is en wij verwachten dan ook van jou dat jij mee wilt en kunt groeien in deze ontwikkelingen.
We hopen dat jij multidisciplinaire samenwerking als een uitdaging ziet.

Functie-eisen
Ben jij die enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn en voldoe jij aan de volgende eisen:

-          Fysiotherapeut met affiniteit voor ouderenzorg

-          Interesse neurologische aandoeningen is een pré

-          Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

-          16- 20 uur met mogelijkheid voor uitbreiding van uren in de toekomst met optie voor vast arbeidscontract

Meer informatie over onze praktijk en ons team vind je op www.fysiotherapie-ede.nl.

Heb jij nog vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Emile Nijs of Dorien Kok, bereikbaar op telefoonnummer 0318 – 614 863

Mail jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae naar info@fysiotherapie-ede.nl onder vermelding van ‘Vacature (Geriatrie) Fysiotherapeut’ of stuur de brief met CV naar:

Fysiotherapie Beatrixpark
t.a.v. E. Nijs

Willem de Zwijgerlaan 1F

6713 NS Ede

Vriendelijk verzoek de sollicitaties uiterlijk 27 maart 2020 bij ons in te dienen.

Team Fysiotherapie Beatrixpark