Nieuw: verrijk je masteropleiding met Expert Topics

01 juli 2020
Nieuw: verrijk je masteropleiding met Expert Topics

Voor iedereen die zich tijdens de masteropleiding nog verder wil verdiepen, biedt SOMT University of Physiotherapy nu Expert Topics. Deze aanvullende modules zijn facultatief en volg je naast het reguliere masterprogramma.

De volledige lijst van Expert Topics bestaat op dit moment uit de volgende modules. Deze modules kunnen in de toekomst nog verder worden aangevuld:

• Echografie
  • Anatomie en Pathofysiologie
  • Hoofdpijn, Duizeligheid en Tinnitus
  • Farmacologie (en Doping)
  • Orofaciale Therapie
  • Immunologie

Een aantal kenmerken van de Expert Topics:

• 3 tot 6 dagen, afhankelijk van het Expert Topic
  • 3 tot 6 ECTS, afhankelijk van het Expert Topic
  • Docenten met grote expertise
  • €250,- per dag

Let op: voor alle nieuwe masterstudenten bieden wij in het cursusjaar 2020/2021 één Expert Topic gratis aan!

Voor alle tweede en derdejaars masterstudenten bieden wij een korting aan van 50% op de reguliere prijs. Alle leden van alumnivereniging Vastus van SOMT University of Physiotherapy ontvangen 10% korting op de reguliere prijs.

Je kunt je vanaf 1 oktober 2020 inschrijven voor de Expert Topics. De Expert Topics die je met succes hebt afgerond zullen worden vermeld op je diploma, zo geef je je masterdiploma nog meer waarde.

Wil je als fysiotherapeut doorstuderen en meer weten over het Master-programma bij SOMT University of Physiotherapy? Bekijk ons overzicht van Master-opleidingen.

Want met je masteropleiding van SOMT maak je het verschil!