Tweede startmoment voor de masteropleidingen

20 november 2020
Tweede startmoment voor de masteropleidingen

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om in januari 2021 te starten met een masteropleiding Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie of Musculoskeletale Echografie voor Fysiotherapeuten.

Met de introductie van dit tweede startmoment voor drie van onze masteropleidingen maken we het mogelijk om meteen bij de start van het kalenderjaar te werken aan een gezonde praktijk. Investeren in kennis en mensen is immers van groot belang.

Doorstroom naar het tweede jaar

De studenten die in januari 2021 starten, stromen in september 2021 direct door naar het tweede jaar. Zo kun je de masteropleidingen Manuele Therapie en Bekkenfysiotherapie voltooien in 2,5 jaar en de masteropleiding Musculoskeletale Echografie voor Fysiotherapeuten in 1,5 jaar. Houd wel rekening met een tijdelijk iets verhoogde studielast tot aan de zomer.
De lesdagen zijn gepland op woensdagen van 9u. tot 17u.

Korting

Als je start in januari 2021 ontvang je bij de masteropleidingen Manuele Therapie en Bekkenfysiotherapie een eenmalige korting van €500,- in het eerste studiejaar.
Voor de masteropleiding Musculoskeletale Echografie is dit een eenmalige korting van €250,-

Meer informatie over de mogelijkheden bij starten in januari? Neem contact op met onderwijsondersteuning@somtuniversity.nl

De onderstaande masteropleidingen bieden een startmoment in januari 2021

Want met je masteropleiding van SOMT maak je het verschil!