Tweede startmoment voor de masteropleidingen

01 juli 2020
Tweede startmoment voor de masteropleidingen

Bij SOMT University of Physiotherapy is het nu ook mogelijk om in januari 2021 te starten met de masteropleidingen Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie en Musculoskeletale Echografie voor fysiotherapeuten.

Fysiotherapiepraktijken hebben een lastige periode achter de rug. Daardoor ontstaat wellicht twijfel om in 2020/2021 aan een masteropleiding te beginnen. Maar omdat voor een gezonde praktijk investeren in kennis en mensen altijd belangrijk is, introduceren wij nu een tweede startmoment in januari 2021. Zo is er net wat meer ademruimte en hoef je niet tot volgend jaar september te wachten.

De studenten die in januari 2021 starten hebben de mogelijkheid om in september 2021 direct in te stromen in het tweede jaar. Zo kun je je masteropleiding voltooien in 2,5 jaar. Uiteraard met behoud van studielast en kwaliteit van de opleiding. Dit is iets waar je zelf voor kunt kiezen. Het blijft daarnaast mogelijk, ook bij het startmoment in januari, om de masteropleiding in 3 jaar af te ronden.

De onderstaande masteropleidingen bieden een startmoment in januari 2021

Want met je masteropleiding van SOMT maak je het verschil!