Home Nieuws Nieuwspagina

Praktijkovername Manuele Therapie

17 augustus 2020
Praktijkovername Manuele Therapie

Ter overname aangeboden een mooie, centraal gelegen praktijk in een dorp in de regio 0184. De praktijk biedt voldoende mogelijkheden voor een enthousiaste fysio- /manueel therapeut om verder te groeien.

De praktijk maakt onderdeel uit van een kostenmaatschap met 6 andere collegae met diverse specialisaties en gezamenlijk hebben zij 3 locaties. Er is een secretaresse aanwezig voor alle administratieve functies.

De eerste locatie is gevestigd in een goed onderhouden praktijkpand met 5 behandelkamers en een oefenzaal. Bushalte en treinstation voor de deur. Totale vloeroppervlakte bedraagt 300 m2. De oefenzaal kent een oppervlakte van 48 m2.

De 2e locatie betreft een gehuurd praktijkpand met 2 behandelkamers en oefenzaal. Totale oppervlakte bedraagt 65 m2. De oefenzaal heeft een oppervlakte van 25 m2.

Locatie 3 betreft een gehuurd praktijkpand met 1 behandelkamer en geïntegreerd in een sportschool.  

Voor alle locaties zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Terugtredende praktijkhouder is één van de 7 eigenaren van het praktijkpand locatie 1. 

De praktijkeigenaar is de enige manueeltherapeut. De omzetten komen direct toe aan de behandelaar, de kosten voor ondersteunend personeel alsmede de locaties worden vanuit de kostenmaatschap voldaan. Het specialisme van de praktijk is: manuele therapie en algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, ParkinsonNet e.v.a.  In het paramedisch centrum zijn daarnaast veel specialismen aanwezig die nauw samenwerken.

Zelfstandigheid in de beschermde omgeving van een groep.

Overdracht: in overleg vanaf september 2020 tot 1 januari 2021 mogelijk.

 

Contact:     Jan Zendman via jpzendman@gmail.com