Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut Rijssen

17 augustus 2020
Bekkenfysiotherapeut Rijssen

Fysiozorg Rijssen is een moderne praktijk voor fysiotherapie. Binnen de praktijk bieden wij meerdere specialismen aan, zoals manuele therapie en oedeemtherapie. Daarnaast beschikken wij over een ruime oefenzaal. Wij zijn een laagdrempelige praktijk en hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan! Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.fysiozorg.nl.

Wij zoeken

Vanaf medio augustus 2020 zoeken wij een ondernemende en flexibele bekkenfysiotherapeut. Zit je in het 3e studiejaar van je masteropleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken en zich graag wil blijven ontwikkelen. Je staat stevig in je schoenen en je bent gemotiveerd om bekkenfysiotherapie in Rijssen op de kaart te zetten.

Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

-       een afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie, aangevuld met een afgeronde masteropleiding Bekkenfysiotherapie of bezig met de master Bekkenfysiotherapie;

-       affiniteit met zwangeren;

-       uitstekende communicatieve vaardigheden;

-       ondernemende vaardigheden;

-       in staat om zelfstandig te werken, maar kan ook goed samenwerken met anderen;

-       pro-actieve houding;

-       BIG registratie;

-       KRF NL registratie.

Wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie binnen een collegiaal team met een uitstekende werksfeer. Je krijgt de kans om de bekkenfysiotherapie op te bouwen en je krijgt hierbij veel vrijheid. Naast het uitoefenen van bekkenfysiotherapie begeleid je groepen Zwangerschapszwemmen en Mamafit. Wij bieden de mogelijkheid om ook als algemeen fysiotherapeut te werken binnen onze praktijk. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Onze fysiotherapeuten worden (administratief) ondersteund door een secretaresse en een praktijkmanager. Wij werken met Spot on Medics.

Het betreft in eerste instantie een contract voor een half jaar met uitzicht op verlenging.

Geïnteresseerd?

Wij kijken met belangstelling uit naar je reactie. Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatiebrief en CV naar Bas Woesthuis, praktijkhouder (b.woesthuis@fysiozorg.nl). Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen via 0548-517956.

Een meeloopdag kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Fysiozorg Rijssen
Roelf Bosmastraat 39b
7462 MZ  Rijssen