Home Nieuws Nieuwspagina

Sportfysiotherapeut Nieuwkoop

25 augustus 2020
Sportfysiotherapeut Nieuwkoop

In verband met de groei van ons Centrum en de daardoor toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een: Sportfysiotherapeut (evt. in opleiding) / Fysiotherapeut (met interesse in sport) voor minimaal 24 uur per week

Je werkt samen in een gezellig team van 18 fysiotherapeuten. Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief neem dan contact met ons op.

 

Wij zijn een middelgrote fysiotherapiepraktijk met een regiofunctie en sinds 2008 HKZ gecertificeerd. Sinds 2012 Pluspraktijk en in het bezit van de hoogste status bij de preferente Zorgverzekeraar. Onze praktijk investeert actief in samenwerking, zowel binnen het centrum als daarbuiten in diverse netwerken.

 

Kernwaarden binnen de praktijk zijn:
Persoonlijk, Vertrouwen, Dynamisch, Ondernemen & samenwerken

 

Kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen heeft bij ons prioriteit hetgeen o.a. tot uiting komt in ruime scholingsvergoedingen. Binnen de praktijk werken momenteel 18 fysiotherapeuten, waarvan 11 collega's op Masterniveau, en een ergotherapeut.

De praktijk is, samen met drie huisartsenpraktijken, een apotheek en andere (para)medische disciplines, gevestigd in Gezondheidscentrum de Vijver in Nieuwkoop. Daarnaast is er een tweede vestiging in Nieuwkoop en zijn er vestigingen in Zevenhoven en in Gezondheidscentrum De Aar in Ter Aar.

Wij bieden:
- een gezellig team
- prachtige praktijkruimtes
- mono- en multidisciplinaire samenwerking
- een goede beloning & secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar onderstaand adres en/of emailadres.

 

Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid

Vijverhof 1

2421 VX Nieuwkoop

T: 0172-575261

E: directie@bakkerendevos.nl