Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut Haarlemmermeer

31 augustus 2020
Bekkenfysiotherapeut Haarlemmermeer

Master Bekkenfysiotherapeut (aantal uren in overleg)

Verheul & Weerman fysiotherapeuten is een innovatief fysiotherapeutisch gezondheidscentrum in de Haarlemmermeer met uitstekende samenwerking met verwijzers en overige disciplines. Het team stelt zich ten doel zorg te verlenen in de geïntegreerde eerste lijn en heeft een groot aantal specialismen en aandachtsgebieden. Met het regionale ziekenhuis bestaan er diverse samenwerkingsverbanden.

Wij zoeken mensen die betrokken zijn en samenwerken essentieel vinden. Je houdt van de dynamiek van de eerste lijn en bent cliëntgericht, zorgzaam en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent geïnteresseerd in het ontwikkelen van innovatieve zorgtrajecten.

Functieomschrijving

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) die naast de reguliere bekken fysiotherapeutische handelingen, zich wil ontwikkelen als spil binnen een op te zetten multidisciplinair bekkenteam. De praktijk kent een passende professionele infrastructuur. Daarnaast ben je samen met een collega betrokken bij de Zwangerfit cursussen. Het aantal uren en de aanvangsdatum stellen we graag in overleg samen.

Wij bieden

Een baan met uitstekende begeleiding door een team van collegae en ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamische eerstelijns setting voor een ambitieuze professional.

Interesse?

Je reactie vergezeld van c.v. wordt met belangstelling tegemoet gezien (info@verheulenweerman.nl). Heb je vragen? Je kunt bellen voor informatie met: Peter Weerman of Dries Verheul.