Home Nieuws Nieuwspagina

Oncologiefysiotherapeut Haarlemmermeer

31 augustus 2020
Oncologiefysiotherapeut Haarlemmermeer

Master Oncologiefysiotherapeut (aantal uren in overleg)

Verheul & Weerman fysiotherapeuten is een innovatief fysiotherapeutisch gezondheidscentrum in de Haarlemmermeer met uitstekende samenwerking met verwijzers en overige disciplines. Het team stelt zich ten doel zorg te verlenen in de geïntegreerde eerste lijn en heeft een groot aantal specialismen en aandachtsgebieden. Met het regionale ziekenhuis bestaan er diverse samenwerkingsverbanden.

Wij zoeken mensen die betrokken zijn en samenwerken essentieel vinden. Je houdt van de dynamiek van de eerste lijn en bent cliëntgericht, zorgzaam en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent geïnteresseerd in het ontwikkelen van innovatieve zorgtrajecten.

Functieomschrijving

Master Oncologiefysiotherapeut (i.o.) die naast de oncologie-fysiotherapeutische handelingen zich wil ontwikkelen als spil binnen een op te zetten multidisciplinair oncologieteam. De praktijk kent een passende professionele infrastructuur. Het aantal uren en de aanvangsdatum stellen we graag in overleg samen.

Wij bieden

Een baan met uitstekende begeleiding door een team van collegae en ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamische eerstelijns setting voor een ambitieuze professional.

Interesse?

Je reactie vergezeld van c.v. wordt met belangstelling tegemoet gezien (info@verheulenweerman.nl). Heb je vragen? Je kunt bellen voor informatie met: Peter Weerman of Dries Verheul. www.verheulenweerman.nl/vacatures