Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut Laren

07 september 2020
Manueel Therapeut Laren

Manueel Therapeut of fysiotherapeut met 4xT opleiding. Fysio Masters – Laren is vanwege onze groei per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven manueel therapeut of fysiotherapeut met 4xT specialisatie. Heb jij de passie en ambitie om te werken bij de Fysio expert van ‘t Gooi? Dan bieden we jou nu die kans!

BEDRIJFSPROFIEL

Onze snelgroeiende organisatie heeft een visie op kwaliteit en klantgerichtheid. Vanaf de oprichting zijn we enorm gegroeid. Onze missie is onze patiënten door de inzet van fysiotherapie snelle én aantoonbare gezondheidswinst voor gewrichtsklachten te bieden met als resultaat een soepeler en sterker lichaam dat verlost is van pijn. Momenteel scoren wij een 9.5 op Zorgkaart.

Het jonge en gezellige team is gedreven en heeft veel specialistische kennis van meerdere fysiotherapeutische specialisaties en dry needling. Is onze organisatie is er veel ruimte voor zelfontplooiing. Samen werken naar een hoger doel en mee willen groeien met het bedrijf. Daarnaast is er genoeg tijd voor gezelligheid en de werksfeer is informeel. Ook houden wij er van om als team regelmatig onze kennis en vaardigheden uit te wisselen in het maandoverleg.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Voor onze praktijk in Laren zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele manueel therapeut. Iemand die in het jonge ambitieuze team zélfstandig wil werken en de organisatie naar een hoger niveau wil tillen. Je moet in ieder geval kwaliteit en samenwerken hoog in het vaandel hebben staan. Liefst ook affiniteit met sport en sporters, maar ook ouderen. We zoeken iemand die communicatief vaardig is en zijn mannetje kan staan. Iemand die lekker vlot is en goed aard in een jonge organisatie met een startup cultuur.

De praktijk in Laren is gevestigd in gezondheidscentrum “St. Jan” samen met huisartsen praktijken, apotheek en vele andere zorgverleners. Erg leuke afwisseling in patiënten. De moderne praktijk heeft de beschikking over een goed ingerichte praktijkruimte en er is de mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten. Je zult voornamelijk op deze locatie werkzaam zijn. Af en toe kan het voorkomen dat je ook op de andere locaties in het Gooi (5-10 min) behandelingen uitvoert, in overleg.

GEVRAAGD WORDT

· Afgeronde opleiding manuele therapie (voorkeur SOMT)

· Tenminste 1 avond en/of weekend beschikbaar vanwege grote drukte op deze tijdstippen

· Kennis van Intramed en vaardigheid tot zorgvuldige dossiervorming

· In staat zelfstandig patiënten te behandelen

· Ervaring met Mulligan Concept, 4xT en Dry Needling is een pré

GEBODEN WORDT

· 8-24 uur (dagdelen) met mogelijkheid voor uitbreiding van uren in de toekomst

· Startdatum is per direct

· Flexibel bepalen van werkdagen en uren in onderling overleg

· Goed salaris. Je kunt een contract krijgen of werken op zzp basis

· Werken bij een kerngezonde, energieke en snelgroeiende organisatie

· Ruimte om het écht naar je hand te zetten

· Diversiteit aan patiënten en klachten; sporters, mensen uit de buurt en oudere patiënten

· Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/expertise

· Veel kennisdeling en gezellige lunches!

HOE NU VERDER

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief. Voor meer informatie neem je contact op met Samira Waanders via 06-10343160. Fysio Masters ziet graag jouw sollicitatie tegemoet!