Open dag 7 november 2020 (universitaire bachelor)

07 november 2020
Open dag 7 november 2020 (universitaire bachelor)

Ben je benieuwd hoe het werk van de fysiotherapeut van de toekomst eruit ziet? Of wil je docenten ontmoeten van de opleiding? Kom dan naar een van onze uitgebreide Open Dagen van de universitaire bachelor fysiotherapie in Amersfoort.

Je krijgt naast alle inhoudelijke informatie over de universiteit en de opleiding ook de mogelijkheid om door middel van verschillende workshops de sfeer van de campus te proeven en ons Skills Lab met eigen ogen te bezichtigen.

12.30 uur inloop
13.00 uur start programma
13.30 uur workshop rondes
15.30 uur afsluiting en vragen

Ja, ik kom naar de open dag!

LET OP: om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.

Uiteraard worden er maatregelen getroffen zodat je deze open dag veilig kunt bezoeken.
Je mag maximaal 1 persoon meenemen en mondkapjes zijn in onze gebouwen verplicht.