Universitaire Bachelor - Fysieke Open Dag - 20 februari 2021

20 februari 2021
Universitaire Bachelor - Fysieke Open Dag - 20 februari 2021

Benieuwd naar wat de Universitaire Studie Fysiotherapie nu echt inhoud? Zelf een keertje het dagelijks handelen van een fysiotherapeut meemaken en uitvoeren, of wil je even praten met docenten van de opleiding? Kom dan naar onze Open Dag van de Universitaire Bachelor Fysiotherapie in Amersfoort!

Je krijgt naast alle inhoudelijke informatie over de universiteit en de opleiding ook de mogelijkheid om door middel van verschillende workshops de sfeer van de campus te proeven en ons Skills Lab met eigen ogen te bezichtigen.

12.30 uur inloop
13.00 uur start programma
13.30 uur workshop rondes
15.30 uur afsluiting en vragen

Ja, ik kom naar de open dag!

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.

Uiteraard worden er maatregelen getroffen zodat je deze open dag veilig kunt bezoeken.
Je mag maximaal 1 persoon meenemen en mondkapjes zijn in onze gebouwen verplicht.