Mastermarkt 9 maart 2021 (HBO-masters) - avond

09 maart 2021
Mastermarkt 9 maart 2021 (HBO-masters) - avond

De mastermarkt is dé plek om je te oriënteren op een masteropleiding in de fysiotherapie. Op deze avond kan je informatie krijgen over al onze masteropleidingen én is het mogelijk om verschillende workshops te volgen.

.

Naast de workshops van de masteropleidingen (Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Fysiotherapie in de Geriatrie en Musculoskeletale Echografie voor Fysiotherapeuten) is er een doorlopende infomarkt. Op deze markt kun je meer te weten komen over onze Versnelde Mastertrajecten en het LifeLong Learning programma én is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen aan docenten en/of studenten.

Workshops
De masteropleidingen geven in twee rondes een praktijkgerichte workshop. Bij binnenkomst ligt een inschrijflijst om een workshop te kunnen volgen in één of beide rondes.

Inloop 18.30 uur
Workshops 19.00 - 21.00 uur

Meer informatie ontvang je in je mail na aanmelding.

Ja, ik kom naar de mastermarkt!

Let op, om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen. Uiteraard wordt er maatregelen getroffen zodat je deze open dag veilig kunt bezoeken. Je mag maximaal 1 persoon meenemen.