Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatriefysiotherapeut Bodegraven

22 september 2020
Geriatriefysiotherapeut Bodegraven

In verband met het vertrek van een collega zijn wij  per 1 oktober 2020  op zoek naar een geriatriefysiotherapeut  bij ons in het gezondheidscentrum Ommoord, Rotterdam (onderdeel van ZONBOOG).

In onze goed georganiseerde Plus-praktijk voor fysiotherapie werken 9 fysiotherapeuten. We hebben een gedreven en enthousiast, maar ook gezellig team. Wij vinden goede samenwerking belangrijk, zowel onderling als met de verschillende (ook externe) disciplines in het gezondheidscentrum. Ommoord is een wijk in Rotterdam met een grote populatie ouderen, wij hebben  daarom ook 2 geriatriefysiotherapeuten in ons team. Valpreventie is al een aantal jaar een belangrijk speerpunt, niet alleen op de afdeling fysiotherapie, maar ook multidisciplinair in het hele gezondheidscentrum en de wijk. Ook behandelen wij veel Parkinson patiënten. Mocht je lid zijn van ParkinsonNet dan is dat fijn maar niet noodzakelijk. Wij hebben een ruime oefenzaal om te trainen met ouderen, maar behandelen ook veel aan huis.

Wij bieden een functie in loondienst voor 24 uur of meer per week. 

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door onze zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien.

Bij interesse graag mailen naar j.dop@zonboog.nl voorzien van een CV.

Voor nadere informatie kun je bellen met Joke van Dop (Hoofd praktijkvoering) of Arthur Merkestijn (geriatriefysiotherapeut), te bereiken via 010-4559598. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.fysiotherapieommoord.nl