Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel therapeut (i.o.) Utrecht

12 november 2020
Manueel therapeut (i.o.) Utrecht

Voor 8-16u p/wk

Wat houdt het werk in?

Je verricht algemeen fysiotherapeutische behandelingen en indien mogelijk manueel therapeutische. Verzorgt de administratie (Intramed/FysioRoadmap) volgens richtlijn en maakt gereed voor declaratie, en draait verder mee in het team. Contract is op zzpbasis voor 65% van het tarief. Uren zijn flexibel en in overleg in te vullen.

Wij zoeken:

een therapeut (M) die de huidige manueel therapeut op termijn wil gaan vervangen en (uiteindelijk) zijn maatschapsdeel over wil nemen. Gezien de patiƫntenpopulatie is het open staan voor pyscho-somatiek gewenst.

Wie zijn wij?

We zijn een kleine, gemoedelijke praktijk in Utrecht, in de wijk Zuilen. Er zijn 3 maatschapsleden (2 V, 1 M), iedereen is werkzaam als alg. fysiotherapeut met daarnaast z'n eigen specialisatie (o.a. neurologie, bekkengerelateerde klachten, DN, oedeem, manueel en sport) en tijdens vakanties/bij drukte is er een waarnemer voor 2 (halve) dgn p/wk. Het invullen van deze vacature zal in de plaats komen van de waarnemer. Daarnaast werken we nauw samen met de collega's van Kinderfysiotherapie Jan van Rijn. In het gezondheidscentrum waarin we gevestigd zijn, zijn ook andere paramedische praktijken waaronder pedicures, psychologen, diƫtisten, osteopaten. Het contact met deze paramedici is collegiaal, open en informeel. Verder zijn we aangesloten bij de GEZ (Gezamenlijke Eerstelijns Zorg, stichting ter bevordering van de samenwerking tussen o.a. HA, fysio en apothekers in de wijk) en hebben goed contact met de huisartsen in de buurt. Het is de bedoeling in de loop van de tijd de uren uit te breiden tot 4-5 dgn p/wk. De huidige manueel therapeut staat open voor het uitwisselen van kennis en ervaring.

Interesse?

Stuur dan graag voor 30 nov. a.s. een email naar: praktijk@fysiotherapiezuilen.nl